Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge zrzucic ostatnich kg po ciazy. O co chodzi? Mialyscie takie cos?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o ostatnie 2 kg, ktore w moim akurat przypadku bardzo widac bo tluszcz mi idzie w uda i tylek, mam teraz grubsze niz przed ciaza, co zaowocowalo w zmianie rozmiaru z 36 na 38 i bardzo mi to przeszkadza bo sie grubawa robie :( Nie zmienilam diety na gorsza, chodze na dlugie spacery, raz w tygodniu rower 20 km i raz silownia ze az pot sie leje - czyli tak jak przed ciaza. A nie moge zrzucic tych 2 kg, juz sie mnie trzymaja osmy miesiac. O co chodzi? Przemiana zwolnila?

Gość gość
A ile ważysz i przy jakim wzroście? A ile masz lat?

Gość gość
Waze teraz az 58 kg przy wzroscie 168. 56 kg bylo ok jak dla mniea 58 to za duzo. Mam 27 lat skonczone niedawno

Gość gość
Waga jest dość niska więc dlatego może nie spadać. A jaka różnica w cm jest że te 2kg dają różnicę aż o jeden rozmiar? W udach i pośladkach? Z wiekiem metabolizm się zmienia niestety.

Gość gość
Niestety nie mierzylam sie ale widze w lustrze i po spodniach :(

Gość gość
2kg różnicy to ile tych ci spadnie...? Tyle co nic. Jak będzie 1cm różnicy to dużo.

Gość gość
A jaką figurę ma twoja mama?

Gość gość
może Ci się mięśnie rozwinęły? W ciąży też nosiłaś więcej kg, potem dziecko na rekach ciągle. Mi ostatnie 2kg zeszły, jak wróciłam do pracy, synek miał wtedy 15mies. Zeszło samo, nawet nie wiem, kiedy.

Gość gość
moja mama przed ciazami miala niedowage a po, miala rozmiar 38/40. twerax ma lat 50 i nadwage spora

Gość gość
moze i miesnie, kto wie...ale nie lubie masywnych ud

Gość gość
No nie sądzę że to mięśnie skoro autorka pisze że ubrania są za małe. Mięśnie są cieższe niż tłuszcz ale obwodowo mniejsze. A tak z ciekawości ile masz w udzie i w biodrach?

Gość gość
jak sie zmierze to dam znac bo teraz to dzecko mi nie spi.

Gość gość
Dziwne, ze 2 kg robia taka roznice, bo ja wazac w przedzialr 52-55kg spokojnie wchodze w te same spodnie rozm. 36

Gość gość
Ni i poszła się zmierzyć i nie wróciła :) Chyba te 2 kg jednak to nie był taki problem.

Gość gość
niewierze ze przy 56 rozmiar 36 a przy 58 rozmiar 38... W dodatku przy twoim wzrocie. Ja mam 170 wzrostu, mam dosyc szerokie biodra i przy 60 kg wygladalam bardzo chudziutko i nosilam 36 a zeby zmienic na 38 to conajmniej 65 musialam wazyc. Uzywam czasu przeszlego bo jestem w koncowce ciazy i przytylam juz jakies 18 kg... Niestety.

Gość gość
Nie waga jest problemem wg mnie a cm które zostały. Ja po ciąży wazylam mniej 3 kg ale niestety została oko ka na brzuchu i boczki pomogły treningi na siłownię takie w grupie 4 razy w tyg i 2 miesięczna dieta żeby było ciekawiej to waga w tym czasie wzrosła ale cm zmalaly ten yluszczyk przełożył się na mięśnie i naprawdę fajnie wyszło.

Gość gość
Ja mam 173 cm i przy 60 jestem chuda, teraz mam 62 i jest optymalnie (nie czepiają się że jestem chuda), ale ja lubię być chuda, więc właśnie zaczęłam odchudzanie :) a przy 65kg to już mam "boczki. Ale też nie wierzę, że 2 kg zmienia rozmiar...ja noszę 38 przy 67kg i przy 60... W ciąży przytyłam prawie 20, zgubiłam 24.

Gość Martynka56
Ja nie mogę zrozumieć dlaczego od razu kupiłam 3 opakowania calominalu. Niestety nawet jednego nie zużyłam. Ten syf potworne zaparcia powoduje

Gość miki181
Ja po ciąży też zmagałam się z takim problemem nie wiedziałam jak sobie z tym poradzić i tak w końcu znalazłam ciekawy artykuł o Afrykańskim Mango http://szczupla-kobieta.pl zamówiłam i nie żałuję bo dzięki niemu moja waga w końcu zaczęła spadać, ale oczywiście regularne posiłki i ćwiczenia również były... -10kg 2 miesiące!