Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wasze dzieci maja kontakt z innymi dziecmi?

Polecane posty

Gość gość

Pytam Was bo nie wiem czy moje dziecko jest jedyne ktore rowiesnikow i inne dzieci spotyka tylko na placu zabaw albo w sklepie? Nie mamy w rodzinie zadnych malych dzieci zadnej kolezanki z dzieckiem tez nie mam jest mi smutno ze coreczka tak ciagle bawi sie sama. Ja chocby niewiadomo co bym robia nie zastapie jej towarzystwa dzieci. Boje sie ze w koncu pojdzie do przedszkola i nie bedzie umiala kontaktow zawrzec albo co gorsza nie bedzie potrafifa sie z innymi dziecmi bawic. Mala ma starsze rodzenstwo (13 lat- siostra) i ma wszystko co chce. Jak to i Was wyglada?

Gość gość
U mnie jest to samo.dziwcko 1'5 roku.nie ma kontaktu z dziećmi,boję się że kontakt z dziećmi tylko n placu zabaw to za malo

Gość gość
Moje dziecko jest jedyne w najblizszej rodzinie, nie ma kuzynow itp. Tez mial kontakt jedynie na placu zabaw z rowiesnikami. W przedszkolu sie odnalazl bardzo dobrze, nie było i nie ma problemów. Ma prawie 5 lat teraz i dzieci bardzo lubi, dzieli sie zabawkami na placu zabaw, ma juz swoich kolegow.

Gość gość
Moj 2,5 letni synek tak ma. Żadnych dzieci w rodzinie ani wsród znajomych. Niestety widzę ze ma problemy z kontaktem z rówieśnikami na placu zabaw dlatego od maja daje go na 4 h do przedszkola. Miał iść od września ale ze względu właśnie na ten brak kontaktu spróbujemy od maja