Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką prawo może byc sadystką

Polecane posty

Gość gość

Prawo za zdjecia nieletnich (już nie bede tłumaczył dlaczego miałem zdjecia, bo to tak jakby pytać matke, dlaczego kazała chodzić dzieciakowi nago itp) gnebilo mnie 3 lata, postępowaniem wobec mnie, zabraniem moich rzeczy jak komputer, 2 miesiące obserwacji psychiatrycznej w zamknietym miejscu, czyli więzieniu. Mam miec rozprawe (po 3 latach) czy bede zamkniety znowu na tzw obserwacji psychiatrycznej, czyli wiezieniu.Środowisko prawne przedstawia sie następująco - jedna gruba baba (pełniąca funkcje prawną) prowadziła mi badania, polegały one na tym: miałeś zdjęcia 'nieletnich' no to postulat o zamkniecie 5 miesiący w tzw obserwacji psychiatrycznej w tzw Centrum Zdrowia Mazurkiewicza, czas trwania badania 7 minut. Kolejna obłudna, tyrańska i prostacka postawa prawa: lekarz do którego chodze, przepisuje mi leki - jeżeli biore leki i czuje sie lepiej to dla sądu jest to pozytywna informacja, ale jeśli nie czuje sie lepiej, bo mam depresje i jeszcze jestem pryztłoczony przez prawo, to takiego zamknąć na TZW BADANIA ?

Gość gość
ukamieniowac

Gość gość
przez to co prawo mi zrobilo cierpi tez moja matka, także małe info dla osób cieszących sie z postepowania prawa wobec mnie.