Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podejrzane zachowanie kuzyna co sądzicie ?

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu zaczęłam coś podejrzewać. Kilka osób zwróciło uwagę, że "skanuje" mnie wzrokiem. Czuję że patrzy na mnie podczas rodzinnych zjazdów ( chociaż gdy spojrzę to odwraca wzrok, myślałam więc , że moze mi się wydaje, ale inni niepytani mówią, że mierzy mnie z góry do dołu) i to na mnie najbardziej się skupia, słucha uważnie, prowadzi rozmowę, interesuje się mną, szuka wspólnych zainteresowań czy ogólnie podobieństw, jest miły. Jak żegnam się z innymi to też śledzi mnie wzrokiem, dązy do kontaktu fizycznego, mocno mnie przytula na pożegnanie (bo inaczej sie nie daje :D) często cos mi podaje i muska o dłon ;) Co jeszcze... chodzi za mną, jak idę do innego pomieszczenia to zaraz tam przychodzi, czasami nawet się nie odzywa, ale zorientowałam się juz, ze chyba nie przez przypadek, obserwuje mnie z daleka, jak idę u wujka na balkon to nie zawsze wyjdzie ale przychodzi do pokoju i czuje jego wzrok na sobie... kurde ;) myslicie ze to zwykla sympatia? czy cos wiecej? on ma kobiete, ale od zawsze taki byl...

Gość gość
To nic strasznego, on by chcial Ciebie tylko przelecic.

Gość gość
wy tez tak macie?

Gość gość
Wydaje ci się że cię skanuje bo masz zwyczajną chcicę, to się dzieje tylko w twojej głowie a z kuzynem wszystko w porządku :-)

Gość gość
Przeczytaj raz jeszcze i kolejny jesli masz z tym problemy ;)

Gość gość
Takie zachowanie kuzyna świadczy o tym, że jest kretynem a Ty się tymvpodniecasz, żałosne.

Gość gość
Co tu mi wmawiasz kobieto, chyba masz jakis problem ze sobą :) Gdzie sie podniecam?

Gość gość
W spodniach a gdzie 😠 ...a ja przez ciebie też mam kisiel i tutaj ze mnie szydzą że mam chcicę a to twoja wina... braciszku cioteczny

Gość gość
Doczekam się normalnej odpowiedzi czy sami idioci tutaj siedzą ?

Gość gość
No popuść mu szpary

Gość gość
kolejna ofiara losu :D