Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci szukają umnie łatwego seksu

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem puszczalska, odkąd ojciec porzucił rodzinę żyje nam się biednie. Obawiam się, że to może być powód, dla którego mężczyźni mnie nie szanują. Zawsze wierzyłam w miłość, przyjaźń, strasznie to było naiwne, okazuje się. Miałam na przyklad kolegę, który wydawało mi się, że mnie darzy dużą sympatią, do tego stopnia, że wiele razy zapominał wyjść przed północą, dużo rozmawialiśmy. Jednak przeczytałam ostatnio, że żaden facet nie zmarnuje ani sekundy na kobietę którą nie chce w*****ać. Przykre to, straciłam sens życia. Kiedyś byłam zakochana ale też facet chciał chyba tylko jednego.

Gość gość
Wiem coś o tym. U mnie większość mężczyzn też szukała tylko seksu. Po jakimś czasie zrozumiałam, że to moja wina, bo takich sobie wybierałam. Zmieniłam całkiem towarzystwo i już nie trafiam na takich ludzi. Znalazłam miłość swojego życia i jest cudownie, a byłam przekonana, że nigdy to się nie wydarzy. Życzę powodzenia i trzymam kciuki ;)

Gość gość
Myślę, że trzeba miec przyjaciólkę, wtedy się gnidy nie przyczepiają

Gość gość
18:10 dziękuję za dobre słowo

Gość gość
seks, jeśli osoby, które się na niego decydują, się kochają, jest naprawdę czymś wspaniałym. Nie ma miłości bez czułości, a w związkach naturalnym jest, że czułość przechodzi w zachowania seksualne. Masz 14 lat, że tego nie rozumiesz?

Gość gość
"Jednak przeczytałam ostatnio, że żaden facet nie zmarnuje ani sekundy na kobietę którą nie chce w*****ać" X Nie przesadzajmy,te 5 minut dla brzyduli można poświęcić.

Gość gość
Na pewno nie pięć godzin. A ja myślałam że to zwykła sympatia. Wstyd mi ,że go po prostu nie wyprosiłam

Gość gość
ja jestem prawiczek i u mnie facetko niez*****asz

Gość gość
ile se k***o falszywa nar*****as ze opowiadasz o cnotliwosci

Gość gość
Najśmieszniejsze jest to, że już sam fakt że z nim zamienisz kilka słów interpretują jak sygnał zainteresowania seksualnego. Nędzne prymitywy.

Gość gość
"Pogadac to mozna z kolegami, na takie tematy ktore facetow naprawde interesuja." x Haha, co za bzdury. Ludzie dziś mają zróżnicowane pasje i różne tematy ich interesują. A większość facetów jakich znam nie interesuje się ani sportem ani motoryzacją.

Gość gość
"Wiem coś o tym. U mnie większość mężczyzn też szukała tylko seksu. Po jakimś czasie zrozumiałam, że to moja wina, bo takich sobie wybierałam." :D

Gość gość
Ty szmato

Gość gość
Albo na takich trafiasz albo nie masz w sobie niczego co przykuwa uwagę na dłuższą metę.

Gość gość
Trzeba być skończonym chamem żeby kobiecie opowiadać o sporcie, motoryzacji albo polityce, co za nuda

Gość gość
Sram na takich debili

Gość gość
Akurat polityką wiele kobiet się interesuje.

Gość gość
ee tam facetki czepiacie sie prawiczkow bez kasy, a na tych z kasą to szybciutko lecicie

Gość gość
"@ gość dziś Haha, co za bzdury. Ludzie dziś mają zróżnicowane pasje i różne tematy ich interesują..<< No pewnie, facetow bardzo interesuje moda, kosmetyki i historie z zycia celebrytow usmiech.gif . I przezycia bohaterki "miliona smakow el greya". x Nie wiem w jakim towarzystwie przebywasz, ale kobiety, które ja znam nie interesują takie pier/dolety :) Za to interesuje je muzyka, kino, sztuka, literatura, a z takich bardziej codziennych to polityka i tematyka zdrowego odżywiania, odżywek, ćwiczeń (a kobiety też trenują na siłowni) i męskiego towarzystwa do rozmów jakoś nie brak.