Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wyznać miłość przyjacielowi?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 23 lata i jak dla mnie spory problem. Z Robertem znamy się od roku. Poznaliśmy się na imprezie. Byłam wtedy z Panem X w związku i razem mieszkaliśmy, a Robert jest jego przyjacielem od 10 lat. Z Robertem złapaliśmy kontakt od razu, te same poczucie humoru, ciągle się razem śmialiśmy i żartowaliśmy, może dlatego ze jesteśmy w tym samym wieku. Od tej imprezy ciągle mieliśmy kontakt, często razem tylko we 2 wychodziliśmy na miasto, na piwo lub tak po prostu pogadac, ale zawsze byliśmy tylko jako dobrzy kumple i nic więcej nas nie łączyło, nigdy nie było nawet jednoznacznych sytuacji. We wrześniu 2016 rozstałam sie z Panem X i się od niego wyprowadziłam, zaraz niedługo Robert znalazł sobie dziewczynę i nasz kontakt się całkowicie urwał. Pod koniec stycznia tego roku Robert rozstał sie z ta dziewczyną i napisał do mnie czy nie chciałabym pójść z nim na piwo jak kiedyś. Zgodziłam się. Podczas tego spotkania zaczęliśmy się całować i Robert powiedział, że zawsze chciał to zrobić tylko byłam z Panem X. Tego samego dnia wylądowaliśmy u niego w domu i w jego łóżku. Jakiś czas później sytuacja się powtórzyła, całą imprezę spędziliśmy razem tańcząc i się całując, potem też poszliśmy do niego. Cały czas mamy kontakt, potrafimy do siebie dzwonić i gadac godzinę czasu o wszystkim i niczym. Często mi mówi, że chciałby mieć dziewczynę i że nie lubi samotności, jak jeszcze byłam z Panem X to często mi mówił, że chciałby mieć taką dziewczynę jak ja. Ostatnio coś o uczuciach zaczął pisać, czy się z kimś spotykam i jak traktuję naszą relację. Najgorsze jest to, że ja nie wiem czy on czuje do mnie to co ja do niego i razem z moim byłym mają taki układ, że dziewczyna obecna i była kumpla jest nietykalna. Kompletnie nie wiem co mam robić bo nie chce wyjść na idiotkę, że zaczął mi się podobać :(

Gość gość
Robert cos chyba niezbyt lojalny wobec kumpla skoro byla dziewczyna kumpla jest nietykalna i spał z tobą :D

Gość gość
Po 3 miesiącach, już nie jest nietykalna

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on mysli co czuje,jak zareaguje na Twoje wyznanie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Dopy mu dajesz ale boisz się powiedzieć że go lubisz bo wyjdziesz na idiotkę? Wszystkie baby tak mają? :classic_cool: ...A co do ciebie to gorzej już być nie może ;-)

Gość gość
"Robert cos chyba niezbyt lojalny wobec kumpla skoro byla dziewczyna kumpla jest nietykalna i spał z tobą smiech.gif" X Haha , dobre :D

Gość gość
Ty szmato

Gość gość
Mozesz zaprosić go na wspólna konsumpcję piz.y.

Gość gość
No ja nie rozumiem.... Pojsc do lozka z facetem nie mowiac o uczuciach. -.- sorry bardzo ale ten swiat sie po prostu stacza jak cholera....