Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wy trzesid..py nie chcecie prawdy o Smolensku bo sie wojny boicie!

Polecane posty

Gość gość

Mi juz nawet obojetnie moglaby byc. moge walczyc za Polske po ostatniej akcji gdy pierwszy raz q zyciu sie odwazyłem sie zagadac mimo juz wieku pod 30tke, super sie rozmawialo bardzo duzo sie dowiedzialem ale kontaktu nie wziąłem , po 2 tygognoach prawie mi ucieka jak dzikus nosz kutwa i to w moim Rzeszowie. Moge walczyc dla Polski i dobrze niech bedzie co bedzie niech swiat sie dowie ze ruscy dobili rannych swiadków ich zaniedban.

Gość gość
bomba jakas tam wytworzyli podcisnienie i bum

Gość gość
nie pie.rdol. nie jest mozlwie zeby od szczuplej badziewiastej brzozy ten blaszak tak sie rozp******il i wyladowal brzuchem-bebechami do gory!!! powiesz mi ze ich przekoziolkowalo na plecy :D a kadłub ktory jest najmocniejsza czescia samolotu? tez nikt nie przezyl... takie bajki to dzieciom mozna opowiadac. taki wypadek na kartoflisku.. jakos na zatoce Hudson dalo sie posadzic samolot.. a tu w miekkim blotku sie rozd.upcyl w drobny mak. . RUSCY TO MORDERCY

Gość gość
Filmik 1:24 mowi wszystko!

Gość gość
Nie chcemy bo Nas to nie obchodzi , poza tym czego dokonali dla Polski ci politycy co tam zginęli że mamy to rozpamiętywać tak natrętne ?

Gość gość
yebie mnie czego dokonali a czego nie. ale jakby mnie rusek podstepem /tudziez muslim/ zamorodowal to z zaświatów szeptałabym najlbliższym: dochodźcie sprawiedliwości!! a jako że nie wierze w życie pozagrobowe to juz za zycia cyklicznie powtarzam mojej rodzinie: jesli mi kiedykolwiek wlos z glowy spadnie w jakichs dziwnych okolicznosciach dochodźcie prawdy za wszelka cene, bo nie po to sie k****a rodzice meczyli by dac zycie i wychowac by potem jakis SBek to zycie niecnie odbieral. przypomniam ze ten blaszak byl w remonice u ruskich .. jaki problem wykorzystac najnowsze wojskowe nowinki technologiczne o ktorych wam sie nie snilo - wy, ktorym amia uss udostepnila internet i komorki 40 lat pozniej :D wiecie czym oni teraz dysponuja.. jaki problem cos rozpylic. wsadzic w samolot cos wielkosci szpilki co zakloci dzialanie maszyn pokladowych albo zrobi inne kuku.

Gość gość
k****a rozpylili cos co zmienia cisnienie baryczne. te chuye maja maszyny do sterowania pogoda to wtf co za problem? na 8 maja zawsze se robia ladna pogode. oliwa sprawiedliwa, za naszych zemscilo sie na Chorze Aleksandrowa...

Gość gość
"yebie mnie czego dokonali a czego nie" - to bardzo dziwne że akurat tym przypadkiem się interesujesz hmm ... co chwilę ktoś ginie / umiera , jesteś jakimś fanatykiem politycznym pewnie , nie wnikam bo mnie to nie obchodzi

Gość gość
Nie było żadnego zamachu. I pogódźcie się z tym prawiczki. Cała sekta Maciarewicza jest po to by odsunąć podejrzenia o udział sprawczy Jarosława. I to mu się u tępego luda udaje :(

Gość gość
a jak jest prawda o smoleńsku? ten filmik rysunkowy? wezcie bo sie zsikam ze śmiechu. jednak pisiory to debile, ale nie zwykłe, tylko do kwadratu. albo sześcianu.

Gość gość
a ja tam mistrale za dolara? a jak sie miewa minister misiewicz?

Gość gość
zal mi sp prezydenta na uchodzstwie i reszty. straszna smierc. nigdy nie wsiade do samolotu. czlowiek nie oszuka natury. tylko ptaki zostaly stworzone do latania