Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 19 lat. Pewna sprawa nie daje mi spokoju. Proszę o radę bo sama już nie wiem czy uroiłam to sobie w głowie czy tak jest. Siedem dni temu uprawiałam sex, po długim odstępie (pół roku przerwy ), nie zabezpieczalismy się doszedł na zewnatrz, po czym wytarł go tylko oplukal woda i zrobiliśmy to drugi raz znów doszedł na zewnątrz jestem tego pewna ale od czasu jak to robiliśmy boli mnie brzuch okres dostałam tego samego dnia kiedy odbywał się stosunek jakieś 3 h później. Zaczęłam myśleć że jestem w ciąży bo cały czas bolą mnie okolice jajników a z drugiej strony myślę że to nie możliwe żeby w tak szybkim czasie występowały bóle bo zaszłam w ciążę. Boję się że może dalej znajdowały się na nim plemniki czy coś. Jestem młoda i panikuje wiem, ale nie wiem sama co mam o tym myśleć pomocy.

Gość gość
Cześć. Możesz spać spokojnie, jeśli dostałaś miesiączki pare godzin po stosunku to nie ma opcji byś była w ciąży. Po wystąpieniu miesiaczki pęcherzyk dopiero sie tworzy, a dni płodne przypadają na ok 14 dzień cyklu (liczysz od pierwszego dnia wystąpienia miesiączki). W wypadku dluzszego badz krótszego cyklu przymujesz, ze dni płodne występują na 14 dni przed spodziewaną miesiączką. Plemniki żyją około 72h, co daje nam 3 dni. Jesli preejakulat dostał sie do srodka jest to awykonalne by przezyły ok 290h :)

Gość gość
Boże, dzieci, dlaczego wy się nie zabezpieczacie? Tak, możesz być w ciąży, bo niestety ale są też przypadki kiedy owulacja występuje w trakcie menstruacji. Jednak prawdopodobnie jajniki bólem wyrażają jak bardzo jest im smutno z powodu Twojej głupoty

Gość gość
Tak wiem postawiłam głupio i mam nauczkę bo teraz cały czas o tym myślę zwłaszcza że mam nie małe problemy w domu wiele sterów nerwów choroba ojca i jeszcze teraz stresuję się tym. Boję się że mogłam zajść w ciążę. To była głupotą jestem tego świadoma...

Gość gość
I co z tego ze sie umyl skoro w srodku w k*****e zostaje sperma . Przeciez to nieodpowiedzialne. Takie mycie nic nie daje dziewczyno :(

Gość gość
Ojciec chory a ty bzykasz sie na lewo i prawo bez zabezpieczenia i ze sperma we Fiucie. Boze , zabijesz ojca swoim zachowaniem

Gość gość
Bedzie dzidzia a dzidzia to szczescie. Dzidzia zdrowie kasa - sukces :)

Gość gość
Gratulacje :)

Gość gość
gość dziś Ojciec chory a ty bzykasz sie na lewo i prawo bez zabezpieczenia i ze sperma we Fiucie. Boze , zabijesz ojca swoim zachowaniem xxx Daruj se ku%wa takie teksty. (nie jestem autorką)

Gość gość
Ty tez se daruj te słowo k***a ok. Jestes autorka

Gość gość
Jak sie można bzykać bez spermy w fiucie ? :d

Gość gość
Ale teraz puste te bachory sa, ja puerdole. Nikt ci nie mowil ze w członku zostaje nasienie. Przeciez lewatywy czlonka nie robil , tylko z wierzchu umyl

Gość gość
Przez fiuta przelatuje sperma ale po pierwszym wytrysku jest w kanale ten plyn. Zreszta zawsze moze byc . Kazdy przerywany stosunek jest niebezpieczny

Gość gość
W sluzie tez pływają te spermiatka. Uwazaj nastepnym razem. Gumke se kup kobieto

Gość gość
gość dziś Tak wiem postawiłam głupio i mam nauczkę bo teraz cały czas o tym myślę zwłaszcza że mam nie małe problemy w domu wiele sterów nerwów choroba ojca i jeszcze teraz stresuję się tym. Boję się że mogłam zajść w ciążę. To była głupotą jestem tego świadoma... x Kochana, nie zaszłas. W młodości się błędy popełnia, ale tutaj nie ma powodu do stresu. Po prostu nastepnym razem sie zabezpieczcie dla własnego spokoju ducha. Te stare baby zapomniały jak to było być młodą kobietą to ci wode z mózgu próbują zrobić. Zapomniał wół jak cielęciem buł.

Gość gość
Prosiłam o pomoc a nie wyzwiska. Nie robiłam tego z byle kim i byle gdzie tylko ze swoim chłopakiem z którym jestem dłuższy czas ROBILAM TO BEZ ZABEZPIECZENIA PIERWSZY RAZ dałam mu się namówić i przez to teraz tak to przeżywam. Z jednej strony myślę że nie ma takiej opcji a z drugiej nie wiem dlaczego są te bóle i boję się że to ciąża ale czytałam że ból brzucha może być przez długą przerwę a nie robiłam wcześniej tego pół roku.

Gość gość
Nikt ci nie powiedzial ze seks po slubie?

Gość gość
Jesli nikt by cie nie op******il to niczego sie nie nauczysz a tak dzieki ludziom tutaj czegos sie nauczysz.

Gość gość
Zachodzenie w ciaze nie boli ani ciaza nie boli. Widocznie masz jakas infekcje. A cipka zdrowa? Nic jej nie jest? Czasem tak jest po seksie gdy cos sie zlapie od chlopaka.

Gość gość
Raczej mnie te odpowiedzi żenuja niż czegoś uczą. Uczę się na swoich błędach a nie odpowiedziach prymitywnych ludzi którzy czerpią satysfakcję z uwlaczania komuś i podbudowuja swoją samoocenę krytykując czyjeś błędy i problemy.

Gość gość
Uwlaczasz sama sobie bzykajac sie przed slubem.

Gość gość
Jestem zdrowa kiedyś miałam takie bóle (ZABEZPIECZAJAC SIE ) i okazało się że po prostu przez długą przerwę mój organizm tak reaguje bo w środku wszytko było poruszone i przez to bolał mnie brzuch bo mam płytka macicę. I teraz nie wiem że to przez to znów czy może przez to że się nie zabezpieczalam. Mam mętlik w głowie

Gość gość
W tych czasach sex przed ślubem to normalna rzecz nie sądzę abyś ty składał/a śluby czystości przed Bogiem. Walnie w stół a nozyczki się odezwa najwięcej do gadania ma ten co ma najwięcej za uszami

Gość gość
Jesli uczysz sie na swoich błędach to po cholere pytasz tutaj ludzi. Jestes tepa skoro nie wiesz ze w członku po pierwszym wytrysku jest sperma bo wszystko nie wyleci całkowicie

Gość gość
Rady kulturalnych ludzi którzy mają chodź trochę rozumu jak najbardziej jestem w stanie wysłuchać a osoby które jedyne co mają na celu to podniesienie samooceny na ludzkiej krzywdzie zwykle olewam.

Gość gość
Z fiutem to jak z karabinem maszynowym- nie ma żartów ;)

Gość gość
Ty nazywasz ludzka krzywda nieodpowiedzialne bzykanie sie z kim popadnie? Uwazasz ze spotkała cie krzywda? Sama sobie zrobilas ten problem , nikt ci nie kazal bzykac sie bez zabezpieczeń. Zaraz na Boga zwalisz ze to jego wina i ze mas pecha. Sama sobie narobilas i to nazywasz krzywdą? Rany

Gość gość
Teraz dużo młodych popełnia błędy. Ludzie tutaj mają rację. Powinnaś uważać, bo inaczej bedziesz miala klopoty. Warto na siebie uważać :):) I szanować siebie. Jestes mloda a tutaj wiele osób może cie ostrzec a i ty zapamietasz co pisali.

Gość gość
Nie bzykam się na prawo i lewo mój/moja drogi/a. W sumie to mi lata ten wasz chory tok myślenia. Wiem swoje i dziękuję za normalne odpowiedzi na poziomie bo trochę mi ulżyło. Jutro dla pewności zrobię test mam nadzieję że wszystko będzie w porządku i żegnam

Gość gość
Powiem ci tak. W ciazy na bank nie jestes a po drugie to czasem zdarza sie ze po stosunku bola narzady kobiece. Moga to byc przyczyny hormonalne albo lekka infekcja, niektore kobiety tak reagują po kochaniu :) i nie gniewaj sie na ludzi tutaj bo napewno stad cos wyniesiesz. Popełniasz bledy i piszac o nich na forach sama narazasz sie na nieprzyjemności. Nie mozesz miec do nikogo pretensji tylko do siebie. Nikt cie tutaj nie skrzywdzil. Najlepiej poradzic sie lekarza , on ci wytłumaczy skad te bole . Ja mialam tak samo. Albo podwialo cie ( lekki ubior) albo chlopak nie umyl sie dokladnie i jest jakas infekcja albo hormonalne problemy. Nie pisz teraz ze napewno dokladnie sie umyl bo nigdy do całkowitej czystości nie umyjemy narządów płciowych. Pozdr :)