Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na skraju

Ktoś za mną chodzi. Co robić?

Polecane posty

Gość Na skraju

Dobry wieczór. Zacznę od tego, ze boję się. Mężczyzna około 40-stki chodzi za mną po miescie. Tydzień temu byłam w wielu sklepach w celu zakupu prezentu dla siostry, przez godzinę chodził za mną, wchodził do sklepów, obok których ja byłam, zaraz po moim wyjściu i on wychodził. Na przejściu dla pieszych stojąc za mną udawał, ze budynki ogląda. . Atak paniki, choć wydawało mi się, ze jestem opanowana. . Dnia dzisiejszego sytuacja się powtórzyła. Z tego wszystkiego podbieglam do znajomej, prosząc o podwiezienie do domu... Policja nic z tym nie może zrobic ( pytałam znajomego policjanta) a moj maz wyjechal. Boje się. Co mam robic. Pomóżcie

Gość gość
Nic nie rób. Poprostu ignoruj tego faceta.

Gość Na skraju
Staram się go ignorowac, lecz dzis poczułam się bardzo niepewnie. Był w okolicy mojego miejsca zamieszkania. Czy sam gaz pieprzowy wystarczy?

Gość Na skraju
Czyli olewac, pozwalając na dyskomfort ciągłej obecności kogoś tuż za plecami?

Gość gość
Chodzenie za kimś nie jest nielegalne. Dopóki cię nie atakuje fizycznie, to wszystko jest legalnie.

Gość Na skraju
Właśnie tak mi znajomy policjant wytłumaczył Tylko to zle uczucie, kiedy idę I wiem, ze jest tuż za mną. .. Gdyby to było parę minut to ok..Ale ponad godzinę?

Gość gość
Podejdź do gnoja j zapytaj go czego chce?

Gość Na skraju
Miałam tak ochotę zrobić, ale facet mnie tak przeraża, ze nie umiem zebrać myśli.. To jest chore... Następnym razem zaatakuje gościa, choć wyzwala we mnie strach okropny

Gość Korp12
Kup sobie gaz żelowe, jak będzie dalej łaził to obróć się nagle, psiknij mu całe opakowanie na twarz i się na pewno odwali. Polecam Mace żelowe ;) są na prawdę skuteczne, bo już mi nie raz tyłek uratowały