Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem idiotką i nienawidzę siebie samej

Polecane posty

Gość gość

Tworzę smutne statusy na fb, a potem je usuwam. Tak mi wstyd, że uzewnętrzniam się na jakimś gównianym portalu społecznościowym, ale nie panuję nad tym :/ Źle się dzieje, a w realu nie mam żadnej pomocy.

Gość gość
na co ci srajbuk?

Gość gość
Boję się, że bez niego nie będę miała nawet namiastki życia towarzyskiego.

Gość gość
Masz racje jestes idiotką i ja cie tez nienawidzę

Gość gość
Kobieto, to już twój kolejny temat, gdzie użalasz się na swoją nieudolność umysłową. Tu też pomocy nie uzyskasz. Napisałem ci - lecz się i najpierw zalecz swoją psychiczna chorobę, a dopiero później startuj i staraj się o kogoś, kto by z tobą był.

Gość gość
Martini84 - masz sexowne oko :)

Gość gość
Mam trochę to samo. Tworzysz te statusy trochę po to, żeby ktoś (pewnie chodzi o jedną konkretną osobę) zobaczył że "coś jest nie tak" mimo tego, że w pozoru może wyglądasz na szczęśliwą i się nie żalisz. Chcesz dać komuś do myślenia. To się dzieje trochę poza Twoją kontrolą. Po prostu czujesz że MUSISZ i robisz to mimo iż dla kogoś z boku może wydawać się to żałosne. Potem sama żałujesz, że się otworzyłaś, uzewnętrzniłaś swój stan emocjonalny i zakładasz o tym temat na kafeterii, twierdząc że jesteś idiotką. I tak w kółko kiedy jest Ci gorzej znów się otwierasz i wyrzucasz z siebie nadmiar emocji a potem znów tego żałujesz, bo "ktoś zobaczy", "ktoś się czegoś domyśli" itp. Znajome?