Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z wtryskiem w wieku 30 lat.

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie wszystkich czytających mam problem intymny ponieważ mam 30 lat i niestetynie odbyłem jeszcze stosunku seksualnośi i nie masturbuje się bo to jest dlamnie obrzydlistwo. A problem polega że parę razy w tygodniu pojawia się samo wydzielanie nasienia jest tego sporo jest to dlamnie troszkę krępujace ponieważ często chodzę na basen i niestety muszę zrezygnować bo miałem przypadki kiedy wydostalo się na zewnątrz proszę o radę bo prze to muszę chodzić w podpaskach męskich tena men jest mi wstyd się przebierać w szatni w pracy i nie tylko i chodzić w białych majtkach bo w ních nie widać nasienia proszę o pomoc.

Gość gość
jaka pomoc ? jestes prawikiem , i nie masturbujesz sie , masz zmazy dzienne

Gość gość
Witam nie jestem żadnym Prawnikiem i co do masturbacji to nie pociąga mnie to i nie robię tego bo nie chcę a zmazy mam od wieku lat 11 bo bardzo szybko zachodzily umnie okres pokwitania dotyczy to miejsc intymnych zawsze z tego powodu w szkole byłem wysmiewany bo koledzy byli normalnimy chłopcami a ja odruznialem się odnich chodzi o miejsca intymne najgorsze było przebieranie w wspólnej szatni na basenie mówili masz włosy na dole jak malupa i nie raz miałem zmazy podczas przebierania nigdy o tym nie chciałem rozmawiać bo jest to dlamnie wstydliwe i od tego czasu samoczynnie mam z tym problemem wiem że to jest szmatką czasu ale taka jest prawda.

Gość gość
kolo, wyluzuj to po pierwsze, to nic czego inni juz w zyciu nie mieli i idz do lekarza, po to właśnie są lekarze od takich spraw :)