Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kankusta Duo forte opinie

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś stosował Kankusta Duo forte? jakie opinie?

Gość gość
a co to za nowość? :D

Gość gość
a na każdego taka hipnoza działa?

Gość gość
ja odchudzałem się z podobnymi nagraniami i za skutkowało - schudłem 16 Kg w 3 miesiące i to było rok temu - do teraz trzymam wagę bez problemu :)

Gość gość
Bo Polska to zacofany kraj i tutaj ludzie wszystko krytykują a w UK odchudzanie z hipnozą cieszy się bardzo dobrą opinią i jest popularne

Gość gość
Ja tez schudłam z wykorzystaniem hipnozy i nie tyję teraz :) to jest naprawdę najlepszy sposób.

Gość gość
opinie o kankusta znajdziesz na innych forach ale nic super dobrego nie piszą

Gość gość
Tabletki na odchudzanie są mało skuteczne

Gość gość
a jak z tym trzeba ćwiczyc czy jak dokladnie korzysta się z takich nagrań?

Gość gość
Odsłuchujesz przez 20 minut dziennie codziennie przez jakiś okres czasu np 2 tygodniu - u mnie wystarczyły żeby efekt się utrzymał - chodzi głównie o to żeby w naszej podświadomości zmieniło sie "myślenie" wtedy sam organizm włącza odczucie głodu tylko wtedy kiedy faktycznie jesteś głody i potrzebujesz jedzenia a nie jak widzisz pizze czy coś co bardzo lubisz.

Gość gość
Ta hipnoza naprawdę działa :)

Gość Tola 33
Ja również dałam się oszukać i kupiłam Liporedium. To jest totalna pomyłka na rynku suplementów odchudzania.. Stosować środek 2 7 tygodni i nie schudnąć nawet kilograma?! :(

Gość gość
tabltek i ja nie polecam

Gość Kankusta DUO
A jaką to ma substancję czynna odpowiedzialną na odchudzanie ta Kankusta DUO?

Gość gość
I co działa na kogoś ta kankusta????

Gość Iwo99
Generalnie tego suplementu nie kojarzę i pewnie długo go nie wypróbuję, bo trafiłam idealnie z moim aktualnym - therm line pro. Chodzę na zajęcia taneczne 2 x w tygodniu do tego biegam co drugi-trzeci dzień no i trzymam dietę. Razem z tym suplementem w miesiąc, odkąd staram sięschudnąć udało się zrzucić już ponad 5 kg, w końcu widać wyraźne zmiany. :)

Gość Madzialena22
O proszę, nie tylko ja zdecydowałam się na przetestowanie tego therm line pro... I nie tylko ja mam genialne efekty :D . Ja już co prawda skończyłam i mogę Cie w jednym zapewnić, że efektu jojo nie ma! ^^. 8 kg których się pozbyłam nie wróciło, a minęło już kilka tygodni i nie spinam się z dietą :)

Gość Madzia8798
Kupiłam ostatnio z koleżanką pakiet dla kobiet na stronie www.igortreneronline.pl (na stronce jest taka możliwość zakupienia bezpośrednio) jestem zachwycona efektami. Co tu dużo mówić – ujędrniłam biust, pośladki i przede wszystkim zrzuciłam tłuszczyk z brzucha!!! Koleżanka już schudła 10 kg w ciągu miesiąca. Już się nie mogę doczekać wakacji i wyjścia na plaże aby się pokazac z nową sylwetką ;) Polecam

Gość Adrianna_z_ KRK
Tyle piszecie ale nikt nie dał odpowiedzi czy Kankusta Duo działa czy też nie. Czy ktokolwiek tego próbował?

Gość gość
Ten cudowny preparat jak większość osób go zachwala jest beznadziejny zamiast pomóc w walce z otyłością to pomógł owszem odchudzić portfel. Te wszystkie opinie umieszczone na forum są nie prawdziwe i jak dla mnie nie skuteczne. Owszem dzięki temu cudownemu lekarstwu nie czuć głodu ale efekty marne widać to przede wszystkim po ciuchach. Zamiast luzu w pasie jest inaczej.

Gość gość
Oszustwo i jeszcze raz oszustwo!!! Drogie Panie nie dajcie się na to nabrać. Nic nie działa i nie ma mowy o gwarantowanym zwrocie pieniędzy. Sama dałam się nabrać w dziecięcej naiwności. Teraz pracuję nad sobą. Ograniczałam kalorie i to wszystko. Z uwagi na kontuzję kostki przez miesiąc nie było mowy o żadnej formie ruchu więc mogę powiedzieć że dieta to 100% sukcesu. Leniwych zachęcam do spacerów 2-3 razy w tygodniu ok. 50 min ale to tylko dla zdrowia serca i dotlenienia. Reszta zależy od nas. Powodzenia dla wszystkich dbających o linię

Gość gość
Sabe alguien si kankusta dúo funciona

Na mnie kangusta duo nie zadzialala zero spadku wagi i nawet miesiaczka sie zatrzymala a tak mnie zapewniano ze juz po 2 dniach zgubie 2,5kg a tu nic tylko stracilam cale opakowanie i nic waga trzyma nawet apetyt po nich dostalam predzej stosowalam african mango to samo badziewie taak samo nawet przytylam 2 kilo a zjadlam 2 opakowania juz nigdy nie zamowie zadnego badziewia ciekawe co oni tam wsypuja w te kapsulki i nas obdzieraja z kasy.

Gość gość
Czytałem opinie o Kankusta Duo Forte https://dobretabletki.pl/kankusta-duo-forte/ i z innych stron czy for o tematyce odchudzania i można śmiało powiedzieć, że te tabletki nie działają, także szkoda czasu i pieniędzy.

Gość gość
Nie dajcie się nabrać.Kupiłem 2 opakowania ,biorę wg zaleceń od dwóch miesięcy i nic nie schudłem ,wręcz przytyłem.Następna firma,która wyciąga pieniądze od ludzi.

Gość gość
Tabletki odchudzają ale portfel moja żona brała przez pierwszy miesiąc nic nie schudła a potem waga zaczęła rosnąć i przestała brać pp półtora miesiącu stosowania a miała schudnąć do 10kg po miesiącu totalna bzdura

Gość gonzo
Dnia 11.04.2017 o 12:07, Gość gość napisał:

Czy ktoś stosował Kankusta Duo forte? jakie opinie?

jeśli szukacie prawwdziwych recenzji to wklepcie w gogla "kankusta salubron". nie dziekowac!