Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZONKA

TESCIOWA!!

Polecane posty

Gość SZONKA

mam takie jedno pytanie , moze ktos z panstwa mi podpowie co mam w zaistnialej sytuacji zrobic , bo to juz moim zdaniem cios ponizej pasa... mieszkalam z konkubentem dwa lata u niego w rodzinnym domu , z jego mama i to ona formalnie byla wlascicielka nieruchomosci , ale moj konkubent mial meldunek od samego poczatku .niecale 4-miesiace temu niestety zostal tymczasowo aresztowany i po 3-miesiacach przedluzyli mu ten areszt , a ja od miesiaca mieszkam u matki z nasza corka bo juz nie dawalam rady z tesciowa. tesciowa do swojego mieszkania miala inne wejscie i my inne .. moj konkubent mial osobne drzwi i ona byla na dole e a robert moj mial swoj lkat ciasny ale wlasny na pietrze , ucieklam od niej zostawiajac wszystkie rzeczy i dokumenty u konkubenta bo sie balam po nie jechac i wysluchiwac - bo ilez mozna? a dzis sie dowiaduje po fakcie ze ona wylamala zamki i wstawila nowe, moje prywatne rzeczy popakowala w wory i mojego dziecka tez;.. prosze mi podpowiedziec co ja moge w tej sytuacji zadzialac /? bo ta kobieta juz sie doigrala

Gość gość
Nie mam pojęcia, bo nigdy z elementem nie zadawałam się. Gratuluję konkubenta w areszcie, może poszukaj kogos uczciwego i weź ślub na całe życie zamiast zadawać się z patologią.

Gość SZONKA
a jak ktos siedzi w areszcie to jest kims najgorszym ? to tez czlowiek! nie kazdy jest zabujca lub pedofilem ! prosze nie komentowac wogole jesli ktos ma ochote pozartowac lub sie nadwyraz za bardzo nudzi