Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko mnie wkurza mam ochote sie upic

Polecane posty

Gość gość
A może to zeby? Widocznie masz dziecko bardzo wymagające dobrze jakby ktoś ci trochę pomógł. Nie bój się prosić o pomoc bo zwariujesz. Ja nie mam kogo o pomoc poprosić a gdybym miała to na pewno bym to wykorzystala

Gość gość
Ha ha idiota :D

Gość gość
14:39 no wiem, ale na dłuższą metę gdy go oduczysz wymuszania rykiem, pół bloku odetchnie.

Gość gość
Chcialabym go oduczyc ale to nie jest takie latwe:( dzis bylam na zakupach. Szlam kolo stoisk z alkoholem i marzylam zeby sie upic. Zeby chociaz na chwile sie zrelaksowac...kocham.moje dziecko ale gdybym wiedziala ze tak bedzie nie zachodzilabym w ciaze tylko zostala radosna bezdzietna panna...k****a mac:(

Gość gość
Wiesz autorko jak mój facet wraca do domu to daje mu dziecko a ja wtedy uchlewam się na umur żeby się zresetować bo nie daje rady. I też gdybym wiedziała że tak to wygląda to w życiu dziecka bym nie miała. Miałam doczynienia z dziećmi ale takimi co mają po 2-3 lata wydawało mi się że są fajne a tu kicha

Gość gość
zawsze przy stoisku z alkoholem moje dziecko się nagle ożywia i wyrywa się do tegoż stoiska i rączką pokazuje i krzyczy -wymusza by mu kupić

Gość gość
14.52 to masz dziecko alkoholika

Gość gość
14:52 nie podszywaj sie trolu pierzasty

Gość gość
idz do poradni zdrowia psychicznego do specjalisty psychologa klinicznego on ci pomoze.

Gość gość
Jak sie nawalisz i bedziesz pijana przy dziecku to ci zabiorą dziecko. Zdemoralizowana kobieto.

Gość gość
A kto powiedzial ze bede przy dziecku pic. Uspie i wieczorem wyjde. Bedzie z ojcem nie robcie ze mnie patolki:)

Gość gość
on ma kochankę , nie sypia ze mną , bo się roztyłam po porodzie. to co mam zrobić? niech się dzieckiem zajmie a ja idę pić

Gość gość
Ludzie to że ktoś ma dziecko to znaczy że już nie może tknac alkoholu? Ja co jakiś czas wypije ale wtedy facet z dzieckiem siedzi. Nie róbmy z siebie meczennic.

Gość gość
mój facet nie pije a ja jako , że nie mam się z kim napić to piję z dzieckiem. on winko przez smoczek a ja w lampkach.

Gość gość
Po rax kolejny prosze by sie nie podszywac Nie daje dziecku alkoholu. Ale sama sie naj***e...musze sie zresteowac...

Gość gość
może znajdzie się chętny na pijaną dupę? co prawda grubą , roztyłą po porodzie ale spragnioną niebywale

Gość gość
20.18 widocznie jesteś gruba skoro piszesz takie rzeczy.

Gość gość
Rozumiemy że nie karmisz piersią. Alkohol nie rozwiąże Twoich problemów. Nie lepiej coś niskoprocentowego w małych ilościach? Lub w ogóle kawa z ciastkiem?