Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wyrwać się z zadóópia i dziury mam dość wiochy

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam we Wrocławiu dla wielu może się Wrocław wydać fajnym miastem... O tuż błąd Wrocław to brzydkie miasto Wrocław ma setki brzydkich obskurnych kamienic które są obdrapane mnóstwo meneli jest we Wrocławiu syf mnóstwo szczurów we Wrocławiu nic się nie dzieje tylko same prowincjonalne teatrzyki w których brakuje porządnych spektakli a jak już są to tylko jakieś smęty z operą tak samo we Wrocławiu ciągle są korki tramwaje się spózniają w teatrze polskim jest coraz więcej odwołanych spektakli nie ma co robić ani gdzie wyjść chce wyjechać do Warszawy jak to zrobić

Gość gość
umyje się dokładnie , uczeszę , grzebień se w tylną kieszeń wsadzę by elegancko było , białą koszulę przyodzieję , od ojców wyproszę na bilet i zajadę do Warszawy. w wielki świat. otworem ...

Gość gość
To proste, kupujesz bilet , wsiadasz w pociąg i jesteś w Wawie... Jeśli masz kasę wynajmujesz mieszkanie i szukasz pracy której tam jest mnóstwo . Proste? proste !!

Gość gość
Tylko ze mnie nie stać we Wrocławiu ciężko z dobrą praca muszę najpierw zarobić by wynająć w wawie mieszkanie moja wina ze we Wrocławiu jest wysokie bezrobocie Dla ludzi po studiach

Gość gość
A mówią, że Wrocław taki rozwojowy, dobrze z pracą itd. Mojej kolezanki kumpel z małej wiochy tam się przeniósł i jest zadwolony bo pracę ponad 3 koła znalazł, więc jak to jest. Sama myślałam o Wrocławiu by się przenieść. Ja mam za to blisko do Warszawy i Łodzi . W Łodzi już się na żyłam , do Warszawy mnie nie ciągnie, więc no nie wiem sama...Wrocław wydaje się być fajnym miastem.

Gość gość
To ja autorka to nie do końca prawda nawet małe opole szybciej się rozwija niż Wrocław i ma wyższe zarobki niż we Wrocławiu :(

Gość gość
To może do Opola się wyprowadzisz?

Gość gość Kasia warszawiaczka
Tylko nie do Warszawy proszę :(