Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy Trójeczkę. Temat dla mam trojga dzieci. :)

Polecane posty

Gość gość

Witam. Czy są tu takie? Poznajmy się :) My mamy dwójkę, staramy się o trzecie. Napiszcie jak sobie radzicie, jakie są problemy, jakie zalety itd :) Pozdrawiam. Ania

Gość gość
ja pieprze, ale baby wytrzymałe

Gość gość
Troje dzieci fajna sprawa. Zawsze coś się dzieje, mogą wymyślać naprawdę świetne zabawy. Tylko trzeba je umieć mądrze wychowywać :)

Gość gość
Ja mam troje dzieci, syn 12lat, córka 8 lat i syn 2 lata :)

Gość gość
Jak kogoś stać i ma anielską cierpliwość,to pewnie,że tak. Ja bym nie ogarnęła przede wszystkim psychicznie; mam dwójkę, z czego syn ma 2 lata i dopiero powoli odżywam, ale myślę,że zacznie być dobrze dopiero jak pójdzie do przedszkola,czyli za rok. Kocham moje dzieci, ale nie jestem typem domatorki/kury domowej, siedzenie w domu mnie dobija. Muszę mieć kontakt z ludźmi,pracować,nawet na pół etatu,co zresztą planuję - jestem osobnym człowiekiem,nie tylko matką. I choć zawsze w pierwszej kolejności myślę o dzieciach, to jednak wiem,że czasem po prostu trzeba odrobiny egoizmu. Nie zamierzam robić z siebie męczennicy,poświęcać się ...a za 10-20 lat co? I tak posiadanie jednego dziecka wiąże się z pewnymi wyrzeczeniami. Macierzyństwo jest cudowne,nie przeczę,ale bardzo często bywa zwyczajnie męczące,nużące,frustrujące... nie oszukujmy się,to ciężki kawałek chleba.

Gość gośćfff basia
Witam, właśnie oczekuje trzeciego dziecka

Gość gość
Ja mam troje. Chciałabym czwarte, ale póki co, nie wychodzi. Nie wyobrażam sobie mieć mniej dzieci, oczywiście bez urazy dla mam jedynakow czy dwójki.