Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się wyobrażasz w wieku 80 lat

Polecane posty

Gość gość

Jak się wyobrażacie w wieku 80 lat jeśli dożyjecie? Będziecie takie raczej postepowe babcie czy zacofanie? Pomijam choroby, o tym nie piszemy, bo każdy jakieś tam będzie miał no i finanse.Chodzi mi o to, czy widzicie się jako babcie otoczone wnuka mi, prawnukami, czy otoczone kotami i psami, może biegają ce do kościoła, czy uprawniające ogródek, czy też chodzące do szkoły dla seniorów, chodzi mi bardziej o styl życia i codzienne czynności. Jak myślicie, że się będziecie ubierać i jak wyglądać?

Gość gość
Wyobrażam sobie siebie jako szczęśliwą , pogodną staruszkę, raczej postępową, że będę miała już wnuki i męża ,albo partnera. Bedziemy sobie chodzili na spacery i jeździli na wycieczki Ogólnie to wyobrażam sobie siebie tak jak w samej koncowce tego teledysku :) Minuta 3:44 https://www.youtube.com/watch?v=nzCZ1ndzSM4

Gość gość
5 metrów pod ziemią z kwaterą opłaconą na następne 20 lat u proboszcza

Gość gość
Nie doczytałes gosciu powyzej,mial być warunek, że jeszcze zyjecie.

Gość gość
Będę miała duzy piękny dom, meża, dzieci i wnuki. Masę koleżanek w moim wieku z którymi będę szała po sanatoriach i podrywała innych dziadków, a co! I będę zawsze elegancka i piekna jak taka Beata Tyszkiewicz