Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Majówka w Zakopanym

Polecane posty

Gość gość

Gdzie na majówkę do Zakopca? Chodzi mi o namiary na dobry nocleg dla ok. 5 osób :)

Gość gość
My spędziliśmy rok temu majowy weekend w domku alpejskim w miejscowości Nowe Bystre http://www.domekalpejski.pl/o-nas bardzo fajnie urządzony, w 5 osób spokojnie się tam zmieściliśmy. Jest internet, telewizor, duży parking. Niedaleko jest Gubałówka, a także miejscowość Furmanowa, gdzie przy regionalnej kaplicy znajduje się jeden z najpiękniejszych na Podhalu punktów widokowych. Telefonicznie bardzo szybko załatwia się formalności, także jeśli wybieracie się do Zakopanego, to polecam Kwiat Śniegu

Gość gość
Ja mama dość zakopanego i tego tłumu.... Jak już pojadęto do Białki tam widzę, że nie ma takiego natłoku jak w Zakopcu. Muszę za w czasu zarezerwować sobie kwaterkę w www.domekwbialce.pl - najlepsze kwatery w Białce.

Gość gość
Miałam okazję tam być w tej kwaterze i było bardzo fajnie. Pokoje czyste i po atrakcyjnej cenie.

Gość gość
Ja jakiś czas temu pojechałam do Zakopanego z koleżanką ale szybko przeniosłyśmy się do Białego Dunajca do kwatery www.uborowego.pl. Mniej ludzi cisza spokój....