Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jawoleole

Kiedy zwykłe spotkania a kiedy randka?

Polecane posty

Gość Jawoleole

Jak to waszym zdaniem jest?:D Jak odróżnić zwykle spotkania od czegos więcej? Jakie chłopak/facet daje znaki kiedy dziewczyna/kobieta mu się podoba? Bardzo ciekawi mnie ta kwestia

Gość gość
Też się chętnie dowiem, mój nieraz spotkanie nazywa radnką, a ja randke spotkaniem :D

Gość gość
hah. Ostatnio w rozmowach z koleżankami ustaliłyśmy , że kawa to nie randka i że są trzy rodzaje tzw. "umówiłam się na kawę". 1. kawa służbowa ( wiadomo sprawy służbowe) 2. kawa koleżeńska ( zwykłe spotkanie ze znajomym/ znajomą) 3. kawa prywatna ( z potencjalnym/ potencjalną osobą zainteresowaną nami , tu wiadomo , że chodzi o spotkanie prywatne ) ale uwaga : kawa to nie randka , więc wszytko jedno z kim , to nadal nie jest randka a spotkanie/ rozmowa przy kawie, i jest jeszcze jeden szczególny rodzaj tzw. kawy , umówienie się na "kawę" = sex, ale to już ekstremum i pewnie nie występuje w początkowej fazie znajomości, ale kto wie :). Jak ktoś lubi i obie strony się zgadzają , to nie ma przeszkód.

Gość gość
Randka powinna mieć podtekst erotyczny, więc można o niej mówić dopiero kiedy dwoje ludzi już wie że chcą ze sobą być lub kiedy już ze sobą są, ewentualnie wtedy kiedy spotkanie ma się zakończyć w łóżku.

Gość gość
gość dziś Randka powinna mieć podtekst erotyczny, więc można o niej mówić dopiero kiedy dwoje ludzi już wie że chcą ze sobą być lub kiedy już ze sobą są, ewentualnie wtedy kiedy spotkanie ma się zakończyć w łóżku. x Dzieki, dobrze wiedziec, ze nie będąc puszczalską szmatą moje randki nie są randkami :D