Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Milosc nie istnieje!

Polecane posty

Gość gość
A czy nie jest tak, że doznane krzywdy pamięta się bardziej niż to co się zadało? Może to kwestia podświadomości i to wcale nie jest zależne czy to kobieta czy mężczyzna.

Gość gość
To niezaprzeczalny fakt, mam spory tyłeczek ale taki tyłek jest tylko dla wyjątkowego mężczyzny.. ;) chyba rozumcież jakie parametry mam tutaj na myśli

Gość gość
To niezaprzeczalny fakt, mam spory tyłeczek ale taki tyłek jest tylko dla wyjątkowego mężczyzny.. ;) chyba rozumcież jakie parametry mam tutaj na myśli

Gość gość
Ty szmato

Gość gość
dlaczego jak ktoś ma jakąś wadę i nie potrafi stworzyć normalnego związku to zwala na innych i twierdzi, że miłość nie istnieje, a ludzie sa źli?

Gość gość
Wielka dupa wcale nie musi się równać ze spasioną lochą. Bo kobieta z reguły ma szerokie biodra i wąską talię jak osa. Taka już jej uroda. Szerokie biodra spełniają jakiś cel.

Gość gość
daj sobie spokój Misiu z gałganków FLANELKI nikt cię tu nie pokocha choć tak bardzo się starasz zwrócić na siebie uwagę... spróbuj jeszcze raz u żony ;)

Gość gość
Bo miłość to iluzja wymyślona przez ludzi.Tak jak iluzją jest że ziemia jest okrągła;)

Gość gość
Nie mówiłem? Szkoda że nie pamiętacie tak samo krzywd wyrządzonych tak jak te doznane, uważasz że następny dzień a całe życie to uczciwy stosunek, że traktujesz innych uczciwie, sprawiedliwie? Za to zasługujecie na szacunek i miłość? :classic_cool:

Gość gość
MIŁOŚĆ to uczucie które całe życie metamorfizuje i nie ma w tym nic dziwnego. każdy jej etap do czegoś służy czy to w prokreacji czy opiece nad rodziną czy u schyłku życia.

Gość gość
Ja nie widzę żadnego zastosowania dla 100 kg sadła z czego spora część na dopie... do czegoś takiego potrzebujesz faceta z pytą jak u konia, wcale się tym nie przejmuję że ja cię nie zaspokoję :classic_cool:

Gość gośćKarino
gość dziś a ja jestem wyjątkowy?

Gość gość
A czy ktoś tego od Ciebie wymaga? Nie musisz, doskonale sobie radzę sama ze sobą.

Gość gość
"poraniony człowiek jest czasem jak poranione dzikie zwierzę nie umie rozmawiać więc kąsa na oślep...smutne" Tu się zgadzam w 99 % i tak jak poranione zwierzę powinien być humanitarnie uśpiony. Ten 1% z którym się nie zgadzam to to że jest to smutne, ponieważ osobiście nigdy się spotkałem ze współczuciem innej obcej osoby.

Gość gość
źle zrozumiałeś wpisy, czy masz kompleksy i dlatego rzucasz wyzwiskami?

Gość gość
Trzeba by się jeszcze wcześniej tego " poranionego zwierzaka" zapytać, czy chce znosić cierpienie do fizycznej śmierci, czy chce natychmiastowego uśpienia. Przecież ma wolną wolę.

Gość gość
Gorzej jak przeżyje i ma się dobrze he he.

Gość gość
Istnieje. Na pewno istnieje. Tylko nie zawsze bywa taka, jaką chcielibyśmy aby była.

Gość gość
Potrafi się wypalić i zamienić w obojętność... Zwłaszcza gdy ktoś nas rani i nie mamy już siły by to wszystko sklejac i walczyć

Gość gość
poranionego zwierzęcia Misiu-Pysiu się nie usypia tylko ulecza. a współczuć w takich i z takiej okoliczności życia może ci tylko osoba która przeżyła kiedykolwiek podobne sytuację i ma empatię, bez niej ani rusz... ;)

Gość gość
Milosc jest udowodniona naukowo

Gość gość
To tylko zmiany chemiczne w naszym mozgu, plus ta ciagla tesknota...jaka roza taki ciern, nie dziwi nic, jaka zdrada taki gniew...

Gość gość
15:21 zgoda ale... lęk, obrzydzenie a nawet niektóre bóle somatyczne mają swoje źródło w mózgu(czyli w neurocieczach) a jednak nikt nie bagatelizuje ich istnienia. kiedy jest się zwiedzionym człowiek wpycha miłość w ramy czystej chemii, kiedy jednak ją czujesz nie śmiesz z nią dyskutować...zatracasz się z rozkoszą.

Gość gość
To tylko zauroczenia, wtedy czlowiek sie czuje jak naladowany nieziemskimi mocami...taka prawdziwa, szczera...nie istnieje. Koniec kropka.

Gość gość
istnieje! gdy ziszczą je dwie osoby które od zawsze na siebie czekały..te osoby zwykle sa już niemłode :)

Gość gość
Gdy ZNISZCZA ja dwie osoby, ktore od dawna na siebie czekaja...milosc to totalna bzdura !

Gość gość
Ty szmato od miłości

Gość gość
Nie istnieje.

Gość gość
miało być ZISZCZĄ -sorrki :(