Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niechcianazona

Mojego męża bardziej ekscytuje gra niż seks ze mną :(

Polecane posty

Gość Niechcianazona

Czuje się jak g... Umówiliśmy się, że dzisiaj będziemy się kochać, a do mojego kochanego męża napisał kolega i teraz sobie grają. Najpierw mi narobił ochoty, podotykał i powiedział pare sprośnych słów, a teraz mnie olał i już dzisiaj powiedział, że z seksu nici. Kolejny raz mi odmówił. Moja samoocena jest poniżej zera, a podobno jestem atrakcyjna bo wielu facetów mnie podrywa, no i dbam o siebie. O co chodzi? Czy poprostu mu się już znudziłam? Tragedia! A jak sama sobie robie dobrze bo mnie zaniedbuje to jest wielce urażony. Słyszałam, że po jakimś czasie trwania związku partnerka nie jest już taka atrakcyjna i seks też jest gorszy...

Gość gość
No ja tez tak mam i znalazłam sobie kochanka tylko szkoda że On nie może być ze mną za każdym razem jak mam ochotę bo ma żonę :O

Gość niechcianazona
gość dziś Ja tak nie potrafie, bo naprawdę go kocham. Ale wkurza mnie to, że on coraz częściej zastępuje mnie internetem. Seks też się zrobił jakiś gorszy, mąż przestał się starać, coraz rzadziej dochodzę... Czasami czuję się jak worek na sperme... a najczęściej czuje się TYLKO matką naszego dziecka zamiast kobietą :(

Gość gość
Ja mam tak samo i poważnie zastanów się nad rozwodem

Gość gość
To coś musi być nie tak, zarówno z nim jak i z tobą, skoro zamiast seksu z kobietą woli wirtualną gre.