Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy komitet rodzucielski jest obowiązkowy? Moja córka mówi, że nauczycielka

Polecane posty

Gość gość

jej powiedziała, że musi przynieść pieniądze na komitet inaczej nie zda. Czy to jest możliwe?

Gość gość
Możliwe jest wszystko. A ty powinnaś iść z nią do szkoły i zapytać o to nauczycielkę.

Gość gość
Zapytałam w kuratorium. Okazuje się, że nie jest obowiązkowa opłata na komitet rodzucielski. Środki te są na kawę i inne rzeczy, a więc to bzdura, że jest obowiązkowa opłata. Korupcja

Gość gość
w szkole mojego dziecka pieniądze wydano na monitoring, dofinansowanie wycieczek i na dofinansowanie obiadów dla kilkorga biednych dzieci. a ty się nie porób ze skąpstwa i zazdrości

Gość gość
U nas w przedszkolu z tego co wiem finansują dzieciom za rytmikę,nagrody na zakończenie roku,na Mikołaja , a czasem kupują zabawki do sal

Gość gość
nie dasz na komitet ale z rzeczy zakuionych z pieniedzy komitetu bedziesz korystać

Gość gość
Nie po to się płaci wysokie podatki, w tym na edukację, żeby jeszcze płacić na jakieś "komitety". Ale, jak widać, jest spora banda frajerów, która lubi płacić kilka razy za to samo.

Gość gość
Płacę żeby się dzieciak nie musiał za matkę tłumaczyć i wstydzić Tylko z tym że nie zda to lekka przesada

Gość gość
Czasem zerzne jakas nauczycielke wiec opłaty sa niwielkie zona mi nie wystatcza

Gość gość
W szkole mojej znajomej, pieniądze "z komitetu rodzicielskiego" idą w całości na potrzeby uczniów. Wiem, bo często załatwiam jej po hurtowniach, towar w niskich cenach. x gość dziś ...Środki te są na kawę i inne rzeczy... x Tak już jest na tym świecie, że każdy ocenia innych SWOJĄ MIARĄ. Złodziej wszędzie widzi złodziei, a oszust oszustów. x W szkole o której pisałem, nauczycielki i "aktywistki" komitetu rodzicielskiego, bardzo często dokładają do niektórych zakupów z własnej kasy. O jakimkolwiek zwrocie, za paliwo wyjeżdżone podczas tego załatwiania już nie wspominając.