Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sie dzieje z ta ciąża :(

Polecane posty

Gość gość

Hej Dziewczyny, Postanowiłam napisać na forum, licząc że któraś z Was miała podobną sytuację do mojej i uzyskam jakieś informacje. Ostatnia miesiączka zaczęła się 9 marca i trwała do 13 marca. 21 wystąpiła owulacja (na 100%a- usg). 27 marca implantacja (dwie kropelki krwi, kłucie jajnika, zawroty głowy) 30 marca ciąża potwierdzona testem i Betą. Następna beta po 3 dniach pokazała piękny przyrost. Kolejna Beta robiona 8 i 10 kwietnia dała przyrost 50 %, w miedzy czasie wystąpiły plamienia. Dostałam luteinę 2x2 (50). Dzisiaj ginekolog stwierdził pęcherzyk. Natomiast sam pęcherzyk wydaje się mały- to końcówka 5 tygodnia ( nie ma możliwości przesunięcia owu i implantacji ). Nic poza malutkim pęcherzykiem nie widać. Powiedzcie mi czy to możliwe ze w tym wieku ciąży nie będzie widać nic więcej ? Mam przeczucie, że ciąża się przestała rozwijać. Ginekolog każe czekać i za dwa tygodnie zobaczymy co bedzie i że to może być wczesna ciąża bardzo (nie było stosunków po zapłodnieniu ...) . Ale mówił jakoś bez przekonania. Powiedział ze mam odpoczywać i jak chcę nie muszę brać luteiny. Jak myślicie to możliwe żeby proces rozwoju trwał tak długo ? Ginekolog też stwierdził, że hcg mam się nie przejmować. Rozumie ktoś coś z tego ? Bo ja rozumiem, że nie daje szans tej ciąży, ale nie chciał żebym wpadła w panikę...

Będzie co ma być. Jak poronisz to znaczy, ze taka była wola Pana Boga. Przestań wariować bez sensu

Gość gość
Ja chodzę do tej kliniki www.mediluxclinic.pl i jestem bardzo zadowlona z opieki z jakości badań i usług.