Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziś synowa zlała dziecko

Polecane posty

Gość gość

dała mu parę klapsów i to w sklepie, wiem że wnuczek jest czasem bardzo kapryśny ale żeby dać mu lanie ? Ma 5 lat i chciał jakąś gazetkę płakał i prosił ale synowa powiedziała że nie i koniec to mały z nerwów potargał gazetkę na pół i zaczął uciekać , synowa pobiegła za nim i mu wlała , za gazetę zniszczoną zapłaciła i jeszcze powiedziała małemu że pieniądze za gazetkę odtrąci z kieszonkowego i za karę nie pójdzie na urodziny do kolegi z przedszkola , czyż to nie przesada ??

Gość gość
NIE ! Nie przesada.

Gość gość
Przesada. Baba nie panuje nad sobą.

Gość gość
a co miała zrobić ? poklepać go po łebku i ucałować ???

Gość gość
dzieciak potargał gazetkę więc też nie panuje nad sobą

Gość gość
Za dużo kar za podartą gazetę. Dziecko powinno się czuc kochane, a nie być karane za każdy drobiazg. Lepiej porozmawiać i pogłaskać po łebku niż się pieklić jak wściekła suka.

Gość gość
Ale masz wredną synową. Na twoim miejscu trochę zatruwałabym jej życie.

Gość gość
Dziecko nie ma obowiązku panować nad sobą, a to co robi, ściśle zależy od jego rodziców albo opiekunów. Zachowanie dziecka, jest ich zasługą albo winą.

Gość gość
synowa jest bardzo dobrą żoną i matką dba o dzieci dom i męża małemu wlała chyba pierwszy raz w życiu bo widzę przecież że bardzo kocha go bawi się z nim rozmawia itd ale teraz nie wiem co wstąpiło w nia

Gość gość
nic mu nie bedzie, dobrze sobie zapamięta dzisiejsza lekcję.

Gość gość
skoro, dostał klapsa pierwszy raz w życiu więc tragedii wielkiej niema

Gość gość
W takim zimnym chowie wyrośnie na faszystę i jeszcze wam da do wiwatu.

nie wierzę:D wyznawczynie bezstresowego wychowania w 2017:D dzieciak przeżył? przeżył. 5 latek ma kieszonkowe? w jakim celu?:D + Ty jako toksyczna babcia, wpiertalająca się wychowanie przez biologicznych rodziców.

Gość gość
matka polka sie odezwala :O

Gość gość
A ciebie wychowywali stresowo i wyszedł im taki głupi brokuł.

Gość gość
Przesadzacie. Na głowę ma wejść mamie ? Ja nie pamiętam żebyśmy z bratem robili za dzieciaka jakaś awanturę w sklepie. Czasem można było od wielkiego dzwonu wybrać coś ze sklepu z zabawkami. I to, chodziło się między półkami pod wrażeniem i z emocjami siegajacymi zenitu :) A potem z wymarzoną zabawką spało w nocy hehe. Ja swojemu dziecku nie pozwolę na histerię i awantury. Jak zrobi scenę to dostanie klapsa. Nie żeby go bolało czy cos, bo to nie chodzi o bicie, tylko nauczkę metoda przestraszenia faktem.

Gość gość
przecież go nie pobiła , babunia pisze że dziecko jest kochane i zadbane i dostał w dooope pierwszy raz w zyciu czasem dziecior musi dostac klapsa

Baba nie panuje nad sobą. x wręcz przeciwnie. aspołeczne i dysfunkcyjne zachowanie zostało zaobserwowane, skrytykowane i została wymierzona adekwatna kara. w przyszłości pan sędzia nie będzie na niego krzyczał ani płakał, tylko zasądzi karę i więzienie, ale Ty i tak pewnie powiesz, że sędzia nie radzi sobie z nerwami, a ten uroczy młodzieniec tylko splądrował sklep. przecież nikomu nic się nie stało.

Gość gość
Ludzie znęcają się nad dziećmi i nazywają to wychowaniem. Tak naprawdę chcą jednak wyładować swoją złość, a na dziecku najłatwiej, bo jest bezbronne.

Gość gość
Wszystkie, mateczki polki , opieprzacie matke i babcie ze mały dostał klapsa za awanturowanie sie w sklepie i zepsucie towaru ciekawe jak byscie postąpily z wlasnym dzieckiem? TO samo byscie zrobiły

gość dziś Ludzie znęcają się nad dziećmi i nazywają to wychowaniem. Tak naprawdę chcą jednak wyładować swoją złość, a na dziecku najłatwiej, bo jest bezbronne. x tak. przestrzeganie zasad i poszanowania cudzej własności = problemy emocjonalne:D

Gość gość
Klaps to nie jest znęcanie

Gość gość
Młodzieniec splądruje sklep jeśli będzie w dzieciństwie niesprawiedliwie i nadmiernie karany. Nie wychowuje się złością tylko rozmową i miłością.

Gość gość
Ale jakie zasady złamało dziecko które podarło gazetę? Puknij się w ten zakuty łeb.

Gość gość
Chłopaki uważajcie żeby temu brokułowi nie zrobić dziecka - ona z pewnością będzie je maltretować.

Gość gość
Gorzej jeśli brokuł już ma dziecko albo dzieci :o Ona jest znana z udawania dziewicy, ale o seksie wie więcej niż 90% z nas.

Gość gość
Nie jestem za biciem dzieci , i dzieci też nie mam i nie wiem jak bym postąpiła gdyby moje tak się zachowało mam 8 letnią bratanicę i też jej czasem odbija i ma focha i robi wojne, to ją opieprzę i odsyłam do domu , tłumaczyć jej się nie da bo uparta jak osioł , nie wiem , trudno określić , swoje dziecko inaczej się traktuje jak bratanicę czy inne obce a ta scena w sklepie , to może ta matka już nie miała siły do synka i dała mu tego klapsa

gość dziś Młodzieniec splądruje sklep jeśli będzie w dzieciństwie niesprawiedliwie i nadmiernie karany. Nie wychowuje się złością tylko rozmową i miłością. x w którym momencie nie okazano mu miłości? to jest właśnie miłość, dbanie o jego moralność. nie było żadnej złości, nic o tym nie ma w poście. pierwsze zdanie to jakiś skretyniały lewacki bzdet. mordercę sobie kurva weź do domu i zmień głaskaniem. x gość dziś Ale jakie zasady złamało dziecko które podarło gazetę? Puknij się w ten zakuty łeb. x nie strollujesz mnie.

gość dziś Chłopaki uważajcie żeby temu brokułowi nie zrobić dziecka - ona z pewnością będzie je maltretować. gość dziś Gorzej jeśli brokuł już ma dziecko albo dzieci pechowiec.gif Ona jest znana z udawania dziewicy, ale o seksie wie więcej niż 90% z nas. x x x x no. no. no. jestem taka prawicowa, że mnie to samą przeraża. idź się zabij