Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klopotkobiety

Intymny problem,mam pare pytan

Polecane posty

Gość Klopotkobiety

Hej kobiety i dziewczyny. W skrocie mialam zaczerwienione wejscie do pochwy plus swedzenie poltora tyg po stosunku. Nigdy wczesniej nie zdarzylo min sie to, chociaz uprawialismy seks. Wymaz nie wykryl infekcji,lecz wybralam antybiotyk flagyl, tabletki dopochowe i jeszcze jakies na zabicie grzybow. Mimo wszystko po.ch.w.a zbladla ale lekko zaczerwieniona jest. Swedzi prawie w ogole tak moze 1% czuje czasem.moze to przewrazliwienie.czekam na wizyte u ginekologa po swietach ale juz sama wariuje i nawet mysle ,ze ten wymaz mogli zle zanalizowac. Prosze powiedzcie jesli ktos z was mial podobnie . Dodam ,ze wtedy przy stosunku niezle obtarla mi prezerwatywa pochwe ale po poltora tyg taki efekt to chyba za pozno.nie pamietam czy po stosunku a przez objawami nosilam np ciasna bielizne czy cos co moglo go spowodowac.

Gość Klopotkobiety
Przepraszam, ale oczekuje w miare normalnych odpowiedzi.chyba to forum nie jest tylko dla smiechu z pytan innych ludzi

Gość Klopotkobiety
Mam wrazenie ,ze ta jedna strona ku wejsciu pochwy jest grubsza,jakbybyla zgrubiona gdy dotykam.moze to miesnie moze zawsze tak mialam a teraz ciagle patrze i jestem przerwazliwiona

Gość gość
nie gmeraj tam ciągle paluchami bo zarazki wprowadzasz. mozesz sobie zaparzyc 2 torebki rumianku, wystudzic i przecierać nasączonym wacikiem, działa kojąco.

Gość gość
nigdy nie uprawiać seksu twój partner cie zaraził syfem pozdrawiam

Gość Klopotkobiety
Dziekuje ,sprobuje tego rumianku

Gość gość
tak to jest jak się uprawia seks z nieprawiczkiem

Gość Klopotkobiety
Kazdemu moze sie to przytrafic,nie uprawialam z byle kim lub z wieloma partnerami a oprocz tego stosowalismy zabezpieczenie wiec mnie to zastanawia cxy jest mozliwosc ze to jednak nie byla zadna infekcja a mimo to swedziilo

Gość gość
Może masz uczulenie po żelu nawilżającym na prezerwatywie kiedyś też tak miałam. Kup krem clotrimazol czy jakoś tak i powinno przejść

Gość gość
zapewne zaszlas w ciąże

Gość Klopotkobiety
Ale czy uczulenie wyszloby dopiero po poltora tygodnia i teraz jest 3 tydzien a zaczerwienienie wolno znika

Gość gość
Clotrimazol jest na grzybicę nie na uczulenie, a grzyby jeśli miałaś to jest możliwe że nadal mogą cię męczyć bo mozesz mieć zainfekowany przewód pokarmowy .

Gość gość
Może brałaś ostatni jakis antybiotyk lub stosujesz jakieś sterydy ? Jeśłi tak to przy tym lubią się przyplątać grzyby .

Gość gość
facet cie zaraził syfem na przyszłość pytaj się o prawictwo

Gość Klopotkobiety
Dziewczyny, mialam wymaz robiony i nic nie wyszlo. Pozatym sprawdzalam stan sluzu itd i wszysfko bylo w normie, przy grzybicy sluz zazwyczaj jest jakis granulowaty. Mieszkam za granica i ta medycyna jest tak do.du.p.y. a do polski jade dopiero za dwa miesiace wiec tu staram sie isc do ginekologa ale dla nich jesli nic nie wyszlo to jest wszystko ok

Gość gość
to wyjdzie po jakimś czasie w wymazie

Gość gość
zerwij z tym nieprawiczkiem co sypiał z wieloma kobietami

Gość Klopotkobiety
Czyli powinnam zrobic wymaz jeszcze raz ,tylko ze tu jesli lekarz stwierdzi ,ze przestalo swedzic to mi nie zrobi

Gość gość
Skoro na posiewie nic nie wyszło a ty dalej odczuwasz dyskomfort to może przyczyną będzie proszek do prania, płyn do płukania, zaburzona równowaga mikrobiologiczna. Bieliznę pierz w szarym mydle, kup sobie probiotyk dopochwowy lactovaginal, aplikuj go na noc przez 7-dni, zrezygnuj z tamponów, unikaj publicznych toalet, basenu i podobne ryzykowne miejsca.

Gość Klopotkobiety
Nie chodze na basen, a na uczelni niestety musze korzystac z toalety ale to nie znaczy ,ze siadam na golej desce . Pozatym minelo juz dwa miesiace i narazie jest spokoj, zaczerwienienie juz minelo, zero swedzeniaw, mimo wszystko odwiedze ginekologa na rytunowe badania i opowiem o tym ale to jak pojade do polski