Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia2

maz i inni

Polecane posty

Gość glupia2

Podobaja mi sie inni faceci. Czesto mysle o tym jakby to bylo przespac sie z kim. Jestem mezatka prawie 5 lat i w ciagu tego czasu, az trzema facetami sie zauroczylam . To jest bardzo meczace . Nie chce tego, ale mi sie to zdarza. Bylam przerazona , gdy pierwszy facet mi sie spodobal. Stalo sie to trzy lata po slubie. Czulam zal, ze zakochanie do meza sie ulatnia i juz nigdy nie bedzie tego co na poczatku Jednak szybko ,,zauroczenie,, mi przeszlo. Trwalo to moze kilka tygodni i gdy przestalam widywac tego faceta , to tez b.szybko o nim zapomnialam. Drugiego mezczyzne poznalam w pracy . Byl starszy o ponad 20lat . Niestety z nim mnie tak wzielo, ze rok czasu za nim tesknilam. I teraz zdarzylo mi sie trzeci raz! Z kolejnym facetem. Mam poczucie zalu i jestem wsciekla na siebie. Tamci pierwsi to chociaz na mnie zwrocili uwage . A ten obecny mnie traktuje jak powietrze, a mimo to mi sie spodobal . Meza fizycznie nigdy nie zdradzilam. Nie mam nawet kolegow. Nigdy z zadnym facetem nie wymienialam nawet wiadomosci. I co Wy na to ?

Gość gość
Boje sie, ze znowu rok czasu bede zyla teskniac za romantyczna miloscia, ktora chcialabym przezyc z tym trzecim .Co ze mna jest nie tak ? Z mezem praktycznie wcale nie sypiam . Nie z mojej winy. On na swoj komputer I kanape. Przychodzi do lozka jak sie przebudzi o 5 nad ramem. Ale to nie o nim mowa. Tylko o mnie. Jak mam temu zapobiec ? Jak mam byc obojetna na mezczyzn ?