Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobiły?

Polecane posty

Gość gość

Co byście zrobiły gdyby wasz facet chciał wam zrobić ustami dobrze na siłę? W sensie załóżmy leżąc na łóżku wlozylby głowę tam i zaczął wam robić dobrze a wy byście chciały odepchwnac jego głowę ale nie dalbyscie rady? Pytam poważnie

Gość gość
Na siłę czyli rozumiem że nie masz w tym momencie ochoty na seks, a on wręcz przeciwnie? Już dawno temu przestałam się przejmować takimi pierdołami. Krzywdy przecież nie robi to niech sobie kombinuje, co ci to przeszkadza że się facet stara?

Gość gość
Czytałam ostatnio na jakimś forum i zaczęłam sobie wkręcac...

Gość gość
Na siłę w sensie ze myśli że mam ochotę choć mówię mu ze nie mam a on czasami wkłada mi głowę tam i chce rozbudzic a że jest silniejszy to nie daje rady tej głowy odetchnąć. Faktycznie ja też kiedyś tak go chciałam pobudzić oralnie ale gdyby chciał to mógłby moja głowę zabrać -a nie tyljo mowic ze jest zmevzony bo jest silniejszy.

Gość gość
zawiadomić prokuraturę o usiłowanie gwałtu :P

Gość gość
Serio zawiadomilabys prokuraturę?

Gość gość
no już zawiadomiłam i prokuraturę i Feminę , zamierzam skargę do trybunału w Strasbourgu złożyć. nie odpuszczę chamowi! tym bardziej , że przed lizaniem nie odkaził języka , nie wyparzył go we wrzątku i mogę jakiejś francy dostać