Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 34 lata i 170 cm wzrostu i waze tylko 57 kilo....jak przytyc?

Polecane posty

Gość gość

nie moge przytyc...jem sporo a waze tylko 57 kilo... ma ktoras z was taki problem?

Gość gość
Chciałabym tyle ważyć przy takim wzroście. Myśle ze powinnaś jeść więcej węglowodanów a szczególnie wieczorem po 20. Może tez jedz mocno kaloryczne rzeczy. Licz kalorie aby Twój bilans wychodził na 4000 kcal dziennie. Myśle, ze moment przytyjesz.

Gość gość
Zbadaj tarczyce. Faktycznie w takim wieku taka waga na taki wzrost nie jest normalna. Kobieta w tym wieku powinna wazyc więcej już ,a nie jak nastolatka.

Gość gość
Lewandowska podobno ma 168 cm waży 53 kg i wygląda idealnie ! (przed ciażą) Nie przesadzacie????

Gość gość
Uważam , że przesadzasz. Ja przy tym samym wzroście ważę 60kg i chciałabym stracić kilka kg... Tez jestem po 30dziestce. Noszę rozmiar 36-38.

Gość gość
idealna waga dla tego wzrostu to 55 kg

Gość gość
Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, po co Ci tyć. Ja mam 39 lat, 172 cm wzrostu i po leczeniu hormonalnym oraz ciąży ważę 120 kg. To jest tragedia.

Gość gość
Znałam kobietę 173 i 55kg - wyglądała z***biście, a była starsza od Ciebie. Albo trochę poćwicz by mieć jędrniejsze ciało, albo przełam kompleksy bo tycie na siłe (i to jeszcze w tak bzdurny sposób jaki Ci tu radzą) jest oznaką nienormalności dopiero, a nie bycie szczupłym. Chyba tylko zapasione baby, które mogą pomarzyć o rozm. 38 będą twierdziły, że tak wygląda nastolatka a nie "kobieta". x A jak jednak chcesz utyć na serio - to nie żadne węgle po 20 czy tłuste posiłki, a białko+ćwiczenia siłowe. Bo tycie tłuszczem i cellulitem to jest kretynizm i Twoje ciało dopiero wtedy będzie paskudne.

Gość gość
"Zbadaj tarczyce. Faktycznie w takim wieku taka waga na taki wzrost nie jest normalna. Kobieta w tym wieku powinna wazyc więcej już ,a nie jak nastolatka. " A Ty idź na testy Wechslera bo dorosła kobieta jednak nie powinna takich bzdur opowiadać.

Gość gość
wg mnie kobieta w takim wieku i wazaca tylko tyle na ten wzrost co autorka musi byc zasuszona...zero tylka na bank

Gość gość
Gdzieś ostatnio czytałam, że Chodakowska waży 54 kg, nie pamiętam wzrostu, nie jest wysoka, ale u Niej to są mięśnie więc przestańcie porównywać, że przy takim a takim wzroście to musi być określona ilość kg. Ja ważę 50 kg, wzrost 158 cm i dla większości tu pewnie będę grubasem

Gość gość
10:26 Nie, po prostu jesteś niska z normalną budową ciała - nie szczupłą, nie potężną a normalną. Autorka jest z kolei wysoka i szczupła. Szczupłość wciąż mieści się w normie. Nawet glupie BMI uznaje autorkę za osobę w normie (a w bmi jest problem odnośnie zawartości % ciała).

Gość gość
Hm, a ja mam pytanie co do mojego wyglądu. Mam 163, w tyłku mam 88cm, w talii 56, biust to 65C/60D (czyli 64 pod, i 82 w biuście - jak widać miseczka to nie wszystko ;) ). Ile mogę wg Was ważyć? I jak mogę wyglądać?

Gość gość
Ja tez mam 170 i uwazam ze 57 kg to duzo moglabys zrzucic ze 3 kg

Gość gość
mam 38 lat 170 i waze 57 i wcale nie przychodzi mi do glowy chciec tyc... wrecz wolalabym 55 jak przed dwiema ciazami ale w tym wypadku nic na sile.

Gość gość
Mam 169cm i ważę 55-56kg od liceum, nie licząc dwóch ciąż i dochodzenia do siebie po nich. A mam 38lat. Dobrze wyglądam i dobrze się czuję z ta wagą, nie zamierzam przytyć. Lepiej poćwicz trochę, żeby ujędrnić ciało, a nie przybieraj tłuszczu.

Gość gość
A ja mam 176 cm i 78 kg, chciałabym zrzucić do 70, kiedyś wazylam 60, ale już trudno schudnąć, metabolizm słaby :-( jednak 57 kg to mało, jako nastolatka tyle wazylam i chuda bylam jak hak, zero biustu, rozmiar 36...

Gość gość
ja przy wzroscie 170cm waze 54-55kg i probuje schudnac 2kg...autorko nie staraj sie przytyc bo bedziesz kluska ;)

Gość gość
Ja mam 32 lata, 170 wzrostu i 41 kg wagi. To jest TRAGEDIA!!!! Choruje na niewydolność płuc

Gość gość
Chodakowska na pewno nie wazy 54 kg. Jak ja tyle wazylam to bylam szczupła a nie uprawiam sportu, nie mam mięśni żadnych, a wzrost prawie ten sam. Ona wazy około 60 kg bo jest umięśniona.

Gość gość
13:37 sama Chodakowska podała, że waży 54 kg przy wzroście 166 cm i co?

Gość gość
grubas i jeszcze chce przytyc?nie

Gość gość
przecież autorka specjalnie założyła ten temat żeby się dowartościować jak to wszystkie będą jej pisać ,że ma idealną wagę,żeby nie tyła...

Gość gość
Moja kumpela 174 cm, waży około 60 kg i jest naprawde szczupła więc myślę, że autorko też źle nie wyglądasz i po co by tyć?

Gość gość
ja mam 33 rocznikowo, tez 170cm ważę 62kg i tego po mnie nie widać:( chciałabym być normalnej budowy, a tymczasem noszę rozmiar 36:/ przynajmniej mam cycki 70d bo inaczej bym się załamała:(

Gość gość
Ja mam 1 68cm ważę 62kg i nie mogę na siebie patrzeć, mam 32 lata

Gość gość
gość dziś Dziwne, że nikt nie skrytykował plaskiego biustu i płaskiego tyłka :D

Gość gość
Ale to optymalna waga dla takiego wzrostu. Ja mam 31 lat, 173 i 61 kg i nie jestem za chuda.

Gość gość
Nie wiem o co chodzi,ale autorka zakładała juz wiele,bardzo wiele tematów odnosnie swojej wagi i wzrostu,jestem pewna ze robi to by usłyszec komplementy ze jest laska,wiec darujcie sobie ludzie.Btw,wcale taka laska nie jestes autorko:)