Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem facetem i mam pytanie do kobiet .jaki kolor spodni pasuje do takich butów

Polecane posty

Gość gość

mam na oku fajne zamszowe buty tylko jest problem z kolorem.. nie sa czarne . sa granatowe i mają brązowy kawałek skóry z tylu... jakie kolory spodni beda pasowac ??wiem ze czarne buty najlepsze ,ale mam dosc juz czarnych. moja siostra mówi zebym granatowych nie bral ,bo nie beda z niczym mi pasowały..

Gość gość
heh półbuty gino rossi aldo mpv851-v27-r5xb-5750-0 59/28

Gość gość
skopiujcie caly link bez tego heh i zobaczcie te buty.. inaczej mnie nie puszczalo i wyswietlalo sie ze to spam:)musialem przechytrzyc system kafeterii:) podobaja sie wam te buty?ku;pic?

Gość gość
Wg mnie pasują czarne,szare,brązowe.. W zasadzie w każdym kolorze powinny wyglądać dobrze. To zależy co nakładasz na góre. Ogólnie podobają mi się. Mąż ma podobne tylko w innym kolorze. Wg mnie te buty w kolorze czarnym by nie wygładały.

Gość gość
Czarne są okropne i wbrew pozorom to do nich trudno coś dobrać. Bardzo fajne buty! Mój mąż ma podobne i pasują do jeansów i brązowych spodni.

Gość gość
w zyciu bym nie zaplacila az tyle kasy za takie syfne zamszowe buty.wygladają jakos dziwnie i zamsz sie brudzi. 448 złotych za taki szajs??placi sie chyba tylko za marke. na pewno nie będą ci pasować do czarnych ubran bo czerń z granatem sie nie komponuje.

Gość gość
Są super, mój mąż takie ma i naprawdę zwracają uwagę i pasują do wielu stylizacji :-)

Gość gość
macie bogatych facetów skoro stać ich na takie drogie buty z zamszu. ze skóry można kupic juz za 200 zł sliczne buty i nie przeplacac za marke gino rossi. te buty sa granatowe i naprawde nie będą pasować do wszystkiego.na pewno nie do czarnych dzinsów.

Gość gość
Bo jak się kupuje coś co pasuje do wszystkiego to nie pasuje do niczego. Fajne buty, kupuj!

Gość gość
Super buty, bedą pasowały do spodni w kolorze musztardowym, brązowym i niebieskich-jasnogranatowych dżinsów Natomiast nie będą pasowały do czarnych, szarych i ciemnogranatowych (odcień ciemniejszy od buta).

Gość gość
ze skóry można kupic juz za 200 zł sliczne buty i nie przeplacac za marke xxx haha ciekawe gdzie, możesz dac namiary???

Gość gość
matko boska to za ile kupujecie buty. Mój mąż ma większość butów z gino rossi. Mało tego część wygląda prawie identycznie. Sama na zimę kupiłam od razu 3 pary butów w gino. Na wiosnę mam braki z butami. Kupiłam na razie plaskacze do biegania za dzieckiem. W cenie jest zawarty rodzaj skóry, czy jest z jednego kawałka czy tzw mielona.

Gość gość
Ale drogie te buty.i niestety nie był będą pasować do czarnych spodni