Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ingenio

Odszkodowanie po wypadku , zanizone odszkodowanie

Polecane posty

Gość Ingenio

Nieważne, czy byłeś pieszym, rowerzystą, pasażerem czy kierowcą samochodu. Jeżeli do wypadku doszło nie z Twojej winy, należy Ci się odszkodowanie z polisy Odpowiedzialności Cywilnej sprawcy wypadku. Jeżeli sprawca wypadku zbiegł bądź nie miał wykupionej polisy OC, dzięki właściwym instytucjom nawet w takich przypadkach możliwa jest walka o zadośćuczynienie za powstały uszczerbek na zdrowiu i odszkodowanie za poniesione straty.tel. 798201032 , 573280897 www.odszkodowanie-ingenio.pl.tl

Gość arekkksocha
W sprawach dotyczących odszkodowania mi trochę osób poleciało pana Pocieja. Rzeczywiście się sprawdził. Udało się wynegocjować wyraźnie lepsze pieniądze i też dodatkowo jeszcze miałem kilka profitów poza finansowych. Także wie jak negocjować z towarzystwem ubezpieczeniowym żeby zadbać o interes klienta.

Gość gość
Większość firm odzyskujący kasę to oszuści, trzeba przeczytać 5 razy umowę a najlepiej zanieść ja do prawnika. Z tym że oni żerują na ludziach biednych i mało wykształconych.

Gość gość
Podobnie jak prawnicy do których zaniesiesz umowę.

Gość gość
Nie zgadzam się z Przedmówcami , trzeba wybrać firmę godną polecenia lub sprawdzoną . Firma Ingenio to kancelaria Adwokacka , spotkałem osobę Doradcy Andrzej Frontczak , jak mogę tą osobę polecić , pokazuje umowę , przekazuje istotne fakty dla dobra klienta . ale jest dużo takich firm trzeba troszkę poszukać ,

Gość gość
Powiem tak - lepiej iść do firmy odszkodowawczej takiej jak EuCO. Oni nie pobierają opłat wstępnych. Poza tym wynagrodzenie biorą tylko wtedy, gdy odzyskają odszkodowanie.

Gość gość
nie tylko EUCO nie Pobiera opłat , nie pobiera również PIO , Ingenio , Projuris , PGO ( to bardzo dobre kancelarie adwokackie , ) zajmują się dochodzeniem najwyższych kwot odszkodowawczych . Moją sprawą zajmował się bardzo skutecznie Pan Andrzej Frontczak jego profil na Facebooku Centrum Finansowe Omega , bardzo kompetentny człowiek , mogę go z całą odpowiedzialnością polecić

Gość gość
A ja bym polecił DRB. Moja rodzina jużdwukrotnie korzystała z ich usług, kiedy potrzebowawaliśmy wywalczyć gotówkę i za każdym razem pełen profesjonalizm i gwarancja pieniędzy. Pozdrawiam

Gość gość
bzdura ... DRB nie mogę tego powiedzieć o tej firmie ..

Gość gość
Ja również odradzam DRB , Ingenio pobiera jedną z najniższych stawek odszkodowania ...

Gość Rezigiusz44
Jeżeli chcesz uzyskać odszkodowanie na odpowiednim poziomie to koniecznie musisz skorzystać z pomocy sprawdzonej kancelarii odszkodowawczej. Tak zrobili moi rodzice i po wypadku samochodowym skorzystali z usług Auxilia http://auxilia-opinie.pl/ Udało im się uzyskać nawet większą kwotę niż tego oczekiwali. Jednym słowem - profesjonaliści!

Gość gość
Polecam Kancelarię Projuris , adwokacji walczą o najwyższe kwoty , poprawiaja po innych kancelariach telefony do Doradców 798201032 , 573280897 , 578001274

Gość gość
Warto sprawdzić okoliczności. Przeprowadzamy takie postępowanie - badamy dokumenty, rozmawiamy, ustalamy, co można zrobić, potem negocjujemy przyzwoite odszkodowanie od ubezpieczyciela lub oddajmey sprawe do sądu - zależnie od decyzji klienta Skontaktujcie się z firmą http://med-legal.pl

Gość gość
Europejskie Centrum Odszkodowań jest ok. Jak dla mnie to bardzo dobra firma. Zresztą nie tylko ja tak twierdzę. Opinie o EuCO są bardzo dobre.

Gość gość
Opinie o firmie Ingenio i osobie Andrzej Frontczak są super rekomendacje na profilu https://www.facebook.com/centrumfinansoweomega/ Aleksandra Malinowska zrecenzowała: Centrum Finansowo Natalia Rak zrecenzowała: Centrum Finansowo Omega – 5 gwiazdek 9 sierpnia 2017 · Bardzo szeroka oferta dostosowana do potrzeb i oczekiwań klienta. Do tego sympatyczni ludzie, którzy chętnie pomogą w sprawach, które wydawały mi się nie do przejścia. Jestem ogromnie wdzięczna, dziękuję! 1 komentarz 11 Lubię to! Komentarze Udostępnij Maryla Główna zrecenzowała: Centrum Finansowo Omega – 5 gwiazdek 2 sierpnia 2017 · Pan Andrzej oraz jego współpracownicy tworzą niezwykle zgrany zespół, który wspólnymi siłami pomógł mi wyjść z problemu. Pozdrawiam serdecznie i polecam! Lubię to! Natalia Rak zrecenzowała: Centrum Finansowo Omega – 5 gwiazdek 9 sierpnia 2017 · Bardzo szeroka oferta dostosowana do potrzeb i oczekiwań klienta. Do tego sympatyczni ludzie, którzy chętnie pomogą w sprawach, które wydawały mi się nie do przejścia. Jestem ogromnie wdzięczna, dziękuję! Maryla Główna zrecenzowała: Centrum Finansowo Omega – 5 gwiazdek 2 sierpnia 2017 · Pan Andrzej oraz jego współpracownicy tworzą niezwykle zgrany zespół, który wspólnymi siłami pomógł mi wyjść z problemu. Pozdrawiam serdecznie i polecam! Takich komentarzy jest na stronie bardzo dużo , polecam osobę Andrzeja Frontczaka z Kancelarii Ingenio tel. 798201032 , 573280897

Gość gość
Również niedawno walczyłem o odszkodowanie. Profesjonalną pomoc otrzymałem od kancelarii adwokackiej www.omegakancelariaprawnaopole.pl Specjalizują się w walce o odszkodowania i są w tym naprawdę dobrzy.

Gość gość
Moje zdanie jest takie, że nie ma co samemu walczyć o odzyskanie odszkodowania. Trzeba wynająć taką firmę jak EuCO, która zrobi to za nas

Gość aabuenaa
Walka z firmą ubezpieczeniową w pojedynkę może być trudna. W takich sytuacjach warto korzystać z firm takich jak Odszkodowania123 http://odszkodowania123.pl/. Okazuje się, że kwoty, jakie można uzyskać są często bardzo wysokie . Nie ma potrzeby ponoszenia dodatkowych kosztów w związaku ze współpraca z nimi bo rozliczenie następuje dopiero w momecie przyznania i wypłaty odszkodowania.

Gość reseweda
to jest prawda. raz próbowałam w pojedynkę walczyć i na nic mi się to zdało. 2 razy pisałam odwołanie a w ostatecznym rozrachunku i tak sprawę przegrałam a straciłam na to mnóstwo czasu i nerwów. przy kolejnym razie (tak, niestety miałam 2 razy stłuczkę nie z mojej winy) już skorzystałam z pomocy fachowców z Economist i oni w moim imieniu dochodzili odszkodowania i tutaj sprawa zakończyła się pomyślnie. dla mnie to wielki sukces bo jednak okazało się że ubezpieczyciele nie są bezkarni i można wywalczyć swoje. jeśli będziecie w podobnej sytuacji to sobie przedzwońcie pod ten numer 882 000 883,wszystkiego się dowiecie i uzyskacie pomoc

Gość gość
Jeżeli ubezpieczyciel zaniżył Ci odszkodowanie zwróć się o pomoc do www.pcwo.pl Polecam!

Gość Klient tej kancelarii
Kancelaria Prawna Projuris tel. 573280897 , fachowa opieka i poprawianie po innych Kancelariach nawet takich jak EUCO ..

Uzyskanie dobrego odszkodowania nigdy nie należało do spraw łatwych

Gość matyldaaaaaa
Dokładnie, ale z profesjonalną pomocą można odzyskać należne pieniądze. Ja taką pomoc znalazłam właśnie w EuCO.

Gość atala

I jak się Twoja sprawa skończyła? Widzę, że ta firma ma bardzo dobre opinie. 

Gość kociaczek22

Ja polecam kancelarie finansowo-ubezpieczeniowa JN http://kancelariajn.pl/

Gość kociaczek22

Ja polecam kancelarie finansowo-ubezpieczeniowa JN http://kancelariajn.pl/