Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawo rodzinne

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam pytanie odnośnie rozwodu i opieki nad trzyletnim dzieckiem. Rozstałam się z mężem i wyprowadziłam z dzieckiem ponieważ mieszkaliśmy u jego rodziców w domu. Powodem rozstania w wiekszości jest problem z teściową, która nie pozwalala nam żyć i kontrolowała wtrącając się w nasze życie i wychowanie dziecka na co mąż oczywiscie pozwalał i nie widział problemu. Chciałabym się dowiedzieć jak beda wygladac jego widzenia z dzieckiem jesli jest osoba nieodpowiedzialna na co mam dowody(miedzy innymi zgubienie dziecka na zakupach, narazanie jej na wiele niebezpieczenstw na podworku). Boje się o bezpieczenstwo dziecka i nie chcialabym aby mogl ja zabierac czy mam na to jakis wplyw?? Drugie pytanie to alimenty przy jego zarobkach 3000 zł., a ja jestem bez pracy i nie posiadam żadnych dochodów.

Gość gość
Widzenia będzie miał normalne pewnie jakieś 2 weekendy w miesiącu bez twojej obecności, ma do tego prawo bez względu na to czy ty uważasz ze jest nieodpowiedzialny, alimenty pewnie dostaniesz z 600 zł na dziecko. Masz obowiązek dołożyć drugie tyle i na dziecko, a kogo obchodzi ze nie pracujesz. Dziecko do przedszkola a ty do pracy.

Gość gość
Najlepiej chyba będzie jak poradzisz się jakiegoś radcy prawnego. Ja korzystałam z pomocy Kancelarii Radcy Prawnego www.kancelaria-pucek.pl z Zielonej Góry. Mogę wam powiedzieć, że ten radca prawny świetnie zna się na prawie rodzinnym i warto się do niego udać.

Gość gość
Nieodpowiedzialna to i ty jesteś, matka bez ojca dziecka z powodu wtrącania się teściowej. Nie tylko z teściową nie umiałaś ale nawet i z mężem. A co dziecko na to???

Gość gość
Jeżeli jesteście z Gdańska lub okolic to mogę wam polecić kancelarię adwokacką www.duks.pl Zajmują się prawem rodzinnym i są w tym bardzo dobrzy. Otrzymałam od nich pomoc, której potrzebowałam.

Gość gość
Wszystkim z Gdańska i okolic mogę polecić sprawdzoną kancelarię adwokacką www.adwokaci.gdansk.pl Mają duża wiedzę związaną z prawem rodzinnym. Otrzymałam od nich profesjonalną pomoc.

Gość gość
Jeżeli potrzebujecie pomocy prawnej z zakresu prawa rodzinnego to polecam wam zgłosić się do kancelarii radcy prawnego www.prawniksiedlce.com.pl Tam otrzymacie pomoc od osób, które znają się na prawie.

Gość gość
Osobiście mogę wam polecić Kancelarię Adwokacką www.zygasadwokatkrakow.pl Sama korzystałam z usług tej kancelarii gdy się rozwodziłam. Rozwód był z orzeczeniem o winie i sama bym nie poradziła sobie z tym. Kancelaria znajduje się w Krakowie.

Gość gość
Jeżeli potrzebujecie pomocy z zakresy prawa rodzinnego to polecam wam udać się do kancelarii radcy prawnego http://kancelaria-pucek.pl/ W tej kancelarii specjalizują się w prawi rodzinnym i są w tym bardzo dobrzy. Kancelaria znajduje się w Jeleniej Górze.

Gość gość
Najrozsądniejszym pomysłem byłoby zasięgnięcie porady prawniczej, najlepiej od specjalisty zajmującego się prawem rodzinnym. Może kancelaria Chmurak http://kancelaria-chmurak.pl/ ? Moja siostra korzystała z ich pomocy przy swoim rozwodzie.

Gość ewaos

Na pewno bardzo dobrze sprawdzi się kancelaria Winkler z Poznania.  To świetni fachowcy, skuteczni, profesjonalni i rzetelni. Można na nich polegać. U nas bardzo dobrze się sprawdzili przy trudnej sprawie rodzinnej.

Gość gość

Wszystkim osobom mieszkającym w okolicach Zabrza, które rozglądają się za dobrym adwokatem specjalizującym się w prawie rodzinnym polecam www.beata-bieniek.pl Od tej pani adwokat otrzymałam pomoc, której potrzebowałam.