Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Agresywny mąż. Terapia, wyprowadzka? Poradźcie

Polecane posty

Gość gość
18.10 czemu straszysz autorke i buntujesz ,piszesz ze jej maz to psychopata? Szansa na to,ze maz ja bic bedzie to 50/50. Wiec to twoje " "gwarantuje" nic nie znaczy.

Gość gość
16:57 w wolnej chwili ci opowiem :)

Gość gość
Autorka nie wszczyna awantur. To koleś sie wyklóca. Trzeba bylo czytac od poczatku. Nawet w kosciele syczy na nia.

Gość gość
Autorko ja co jakis czas zagladam na temat i nie martw sie. Nie bierz do siebie przykrych postow. Pozniej napisze

Gość gość
gość dziś Autorko ja co jakis czas zagladam na temat i nie martw sie. Nie bierz do siebie przykrych postow. Pozniej napisze Dziękuję, będę czekać na twój post.

Gość gość
Jestescie wszystkie trzy lub dwie toksyczne,chore babiszony co musza wisiec na facecie byle byl. Skąd ty wrozysz jakieś 50/50 ? obraz psychola jest taki sam pod kazda szerokościa geograficzną.Nie masz wiedzy to nie pisz. To nie jest partnerski związek,to chory układ.

Gość gość
18'54, uwazasz,ze jak on zaczyna awanturę,to ona siedzi cichutko jak myszka? Kobieta pisze ze odkąd go zna to się nie dogadywali wiec jak ma po latach się ułożyć? Samo sie zrobi? A to zyjcie sobie w ułudzie.Niech dra sie na was,wywalaja meble przez okno,wpieprzą raz porzadnie to się ockniecie moze.Widocznie lubicie byc ofiarami świrusow bezwolne kobiety.

Gość gość
20.06 jakos nie jestem ciekawa twojej wiedzy :D skoro maz autorki bylby psychopata jak twierdzisz, to pokazałby to duzo wczesniej. 50/50 ze zacznie ja bic to tylka: tak lub nie. Takze twoje wnioski sa slabe

Gość gość
A wróż sobie jakies 50/50,twoja rzecz. Nic nie wiesz o psychopatii czy socjopatii,to milcz.Nim się jest a jak znajdzie sie ofiara to sie pokazuje prawdziwe oblicze.I tu tak jest. I taki nie musi bić,zeby zabic psychicznie.Wystarczy zaleznosć fizyczna,izolowanie od rodziny czy znajomych,utrzymywanie wiezi tylko on-ja i jego rodzina,niepohamowana agresja,zero empatii. Poczytaj jakie to ma tlo i wtedy mogę z toba podyskutować.Ale trzeba miec argumenty ,nie tylko ble ble i jakies wrozenie z fusow 50/50.

Gość gość
Nie jestesmy toksyczne. Jestesmy normalne. I skoncz wreszcie bo to ty jestes toksyczna a nie ja i autorka.

Gość gość
Widocznie nie ma bliskich osob ktorym moglaby sie wyzalic. Pisze tutaj. Weszla z nadzieja ze ktos ja wesprze a tu masa hejtow . Dlaczego to robicie? Dla własnej satysfakcji wyzycia sie na kims? Taki wasz cel na kafe i wyszukujecie tematy na ktorych mozna po kims pojezdzic. Zalosne

Gość gość
Jak ktos nie ma bliskich osob to swiadczy tylko o tej osobie. Widocznie ma paskudny charakter, jest wredna i nikt nie chce sie z nia przyjaznic.

Gość gość
22'34,musi byc cos na rzeczy skoro się tak rzucasz. Poza tym mowa o mężczyznach! sorki,ale prostych przekazów nie rozumiesz.

Gość gość
Ja chce sie z nia przyjaznic.

Gość gość
22'38, czy obiektywne spojrzenie (po wpisach autorki) i krytyczne podejscie jest hejtem? Wy to chyba w ogóle życia nie znacie.Przecież krytyka powinna zmusić do myslenia,do korekt,itd. Poza tym ktos pyta/ktos odpowiada.Takie prawa forów. Jasne,najlepiej wejść tu,głaskać po glowie,uzalac sie,mówic o milosci.I nadal tkwić w syfie. Autorka juz tu miala wcześniej temat,nic się nie zmieniła mimo porad więc szkoda czasu i baterii.

Gość gość
Nie zauwazylam by byla wredna. Jest mila tutaj na swoim temacie. Nie wiem dlaczego jedna osoba uwiesila sie na niej. Nudzi ci sie? Jestes za kazdym razem gdy cos napisze. Jestes jak cien.

Gość gość
Ale jak wesprzec autorkę,no jak? kazac jej siedziec z dupkiem,ktory ma prpblemy a poglębia je otoczenie rodzinne? Albo kazac wcisnać się do jej rodzicow,zeby dramat na nowo przeżywali? przeciez pisala co było jak zaraz po slubie u nich mieszkali. Ogarnij się ta co tu prawie placze.Bierz się za siebie.

Gość gość
23'10,ty masz fobię.Sprawdz swoj cień haha. Ty siedzisz i ja tez,jasne?

Gość gość
To co wy piszecie to nie krytyka tylko hejt. Jesli juz wyrazilas swoja " krytykę" to po co tu nadal jestes co? Jeszcze ci malo ? Ile bedziesz "krytykować "? Widocznie to twoje ulubione zajecie 24 na dobe

Gość gość
Przeciez nikt jej nie ubliza,o co ci chodzi? masz jakąś nadwrazliwosć. Sprostuje,bo cos z IQ nie halo u ciebie : tu pisze parę osób,nie jedna.

Gość gość
Ja tu rzadko pisze ale jak juz sie pojawie to ty tutaj nagle z tymi swoimi pretensjami. Wiem kiedy piszesz. A skad wiem to sie domyśl ;)

Gość gość
Wiem ile osob pisze ;)

Gość gość
32'12,ty jestes niebezpieczna.A co ty robisz na forum? dokladnie to samo co inni:czytają i odpisują.Proste. Tak,krytyka buduje,daje do myslenia,ale jak jestes slaba to czujesz sie hejtowana.Twoj problem. Acha,przeczytaj co to hejt. Szkoda czasu na ciebie dziewucho.Rozmawia sie z autorką,nie z tobą.Czaisz?Ty nic nie wnosisz tematycznie tylko sie czepiasz slów. Dobranoc.

Gość gość
gość dziś To co wy piszecie to nie krytyka tylko hejt. Jesli juz wyrazilas swoja " krytykę" to po co tu nadal jestes co? Jeszcze ci malo ? Ile bedziesz "krytykować "? Widocznie to twoje ulubione zajecie 24 na dobe x Autorka sama sie broni Trochę żałośnie to wychodzi

Gość gość
23:14,"jestes głupsza niz konstytucja przewiduje",naprawdę. Wróz Maciej hihi. Pora przestac na ciebie reagować,bo trollujesz.

Gość gość
Same czuby tutaj

Gość gość
Autorka to idiotka:(

Gość gość
A niech ja napier/rdala..widocznie to lubi

Gość gość
Od autorki - spokojnie, nie przejmuję się złośliwymi komentarzami. Przymykam oczy na chamskie epitety (nie na konstruktywną krytykę). Po sposobie wyrażania się widać, kto ma jaki poziom i z jakiego domu pochodzi.