Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Agresywny mąż. Terapia, wyprowadzka? Poradźcie

Polecane posty

Gość gość
Nie pisałam, że nie było żadnego uczucia. Było, ale nie jakieś szalone rodem z amerykańskich filmów. Wszystko się rozwijało stopniowo. Wydawał mi się dobrym człowiekiem, wcześniej trafiałam na nieszczerych, przebiegłych typów. Z nim mogłam być sobą, nie musiałam niczego udawać. Szczerze go pokochałam. Było dobrze, na szczegóły, które mi nie pasowały starałam się machać ręką, x x Nie pokochałaś, tylko przyzwyczaiłaś się do niego. Od pierwszych wpisów widać, że u ciebie nie było żadnej miłości. Po prostu to był jedyny facet, który z tobą wytrzymywał z tego co piszesz. Nie dziwię się bo widać że masz niefajny charakter. Normalna kobieta nie obsmarowuje swojego męża który daje jej dach nad głową i utrzymanie na publicznych forach. Jesteś zwyczajnie niewdzięcznym pustakiem

Gość gość
Grosz za post a nie 20 gr. Za dobrze by bylo

Gość gość
10:02 lecz sie

Gość gość
Sama się lecz obsmarowywaczko swojego żywiciela. Aż mnie skręca jak pomyślę, jak podła jesteś dla mężczyzny, dzięki któremu w ogóle żyjesz tak jak żyjesz, który jest ojcem twojego dziecka! Postępujesz obrzydliwie wobec niego i to wszystko do ciebie wróci.

Gość gość
10'14, za post placą 20 groszy.

Gość gość
10:59, sorry,ale ta wypowiedz to przechył w druga stronę.To niebezpieczne huśtawki. Temat jest o czym innym czyli nic z tytułu w sensie terapia ani wyprowadzka,bo jak mozna wyprowadzic sie z jednego miejsca i z tym samym agresorem przenieść sie w inne miejsce ?to jeszcze gorsze niz teraz wtrynić sie z tym mężem do rodzicow,starszych ludzi,i zmuszać ich do patrzenia na toksykologię.

Gość gość
Autorka to toksyczna histeryczka i puszczalska d****a

Gość gość
11'13, nie trolluj już,co ?

Gość gość
Jak tam autorko, postanowiłaś coś?

Gość gość
Oooo,wscibki babiszon znów pyta? Ma wybór-napisze o tym lub nie.

Gość gość
Niech już autorka lepiej nic nie pisze, wystarczająco obsmarowała biednego faceta

Gość gość
oni oboje są biedni : nigdy nie powinni się pobierać,to nie był dobry materiał na staly partnerski związek a co dopiero na małżeństwo.

Gość gość
Dajcie spokoj autorce. Co za mendy tu wchodza. Autorko zalozylas temat w nieodpowiedniej godzinie bo akurat mendy byly w tym czasie. Ale damy sobie rade z popaprancami autorko.

Gość gość
gość dziś Autorka to toksyczna histeryczka i puszczalska d****a Jedz kupe i won p*****lo

Gość gość
Autorko milych swiat ci zycze. Wyrzuc tego glupiego meza z domu . Niech idzie na deszcz, wygon jak psa. Przytulam

Gość gość
Biedny ten mąż, taką leniwą i zdradliwą pizdę sobie wziął :o

Gość gość
Chachacha i jak tu nie myslec ze na forumie sa same debile i tepaki. Autorko wspolczuje towarzystwa na twoim temacie. Banda kretynow. Skad takie gowno sie bierze. Jedza kupe to sa powaleni.

Gość gość
Dlaczego piszesz ze leniwa sobie wzial? Przeciez wychowuje malenstwo i dba o nie i o meza dba a on nie potrafi sie odwdzięczyć za to wszystko. Wraca po pracy i ja dreczy.

Gość gość
gość dziś Biedny ten mąż, taką leniwą i zdradliwą pi**ę sobie wziął Nie poplacz sie i nie posmarkaj

Gość gość
Wychowuje malenstwo siedząc na forach? Dobre sobie. Jak ktoś ma małe dziecko to nie ma czasu na takie pierdoły. Leniwe babsko dziecko podrzuci matce albo teściowej i użala sie jaka to ona jest biedna.

Gość gość
Caly czas jej przeciez nie ma. Pisze jak dziecko spi napewno. Dzisiaj jej nie bylo wogole chyba. Nie wiesz a osadzasz. Nie masz swojej rodziny by z nimi siedziec? Tylko zajmujesz sie obca rodzina? Wstyd !

Gość gość
14:55 ty napewno lepsza od niej nie jestes

Gość gość
14'45,trollico,albo napisz cos w temacie,albo nie pisz w ogóle.Na razie bezsensownie atakujesz a jedynym sposobem na takich jak ty jest pomijać milczeniem. Z kim ty chcesz tu wojować,bo nie rozumiem ? I z kim wygrywać ? Jak masz sytuację jak autorka i wczoraj oraz dzis olał ci facet łeb,to widać po twoich postach.Sorki,jakbyś ulomna nieco była....

Gość gość
Pisala przeciez ze nie pracuje, nie sprzata, nie ogarnia domu - len smierdzacy!

Gość gość
Przechył, pisała,że czasem nie daje rady ogarnać perfekcyjnie domu.Badzcie mnie krzyczące i oceniajace. Temat jest o awanturniku mężu i kimś,kto nie radzi sobie z agresją a ona nie umie/nie chce podjać zadnej decyzji tylko w tym tkwi,bo ..go kocha! To jest egoistyczne i chore podejscie gdzie male dziecko chowa sie w takim klimacie i jesli to bedzie trwać,to kiedys w doroslym zyciu dziecko bedzie powielac wzorce z domu jako jedyne znane. Oraz może miec stany nerwicowe,depresyjne,bo ma opresyjnych rodziców.

Gość gość
Autorko nie odchodz. Ja jestem z toba. Zawsze bede za kobietami. Wiem jacy sa faceci. Przytulam cie.

Gość gość
Ale,że dokąd ma nie odchodzic autorka ? Ty chora jestes ? myslisz,że ktos jest przeciwko niej ? chyba czytamy w takim razie różne watki. Chodzi nie o nia tylko jej decyzje,raczej ich brak i o agresywnego mężą. Ty to potrafisz dorobic teorię-autorka zwykle pisze w nocy i nie kazdy waruje tu przez całą dobe. Nie wspomnę,ze jest czas swiateczny,moze jest poza domem ? A ty -nie odcjodż.No kupa zalosnego smiechu.

Gość gość
Nie poplacz sie idiotko i nie emocjonuj zbyt. Urode se psujesz

Gość gość
co sie tu dzieje ? banda kretynow idzcie w holere z tym tematem idiotki pustaczki

Gość gość
Dwie tu siedza idiotki i sie napierniczaja od wczoraj. Dwie i ciagle te same. Autorka rzadko pisze.