Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zraniona Kobieta

Zostawił mnie po sexie

Polecane posty

Gość Zraniona Kobieta

Cześć jestem Ania mam 16 lat ostatnio poznałam 23 letniego Adama był dla mnie miły kochający i wogóle po 3 miesiącach trafiliśmy do łóżka (był to mój 1 raz) noi od tamtej pory nie odbiera moich telefonów nie chcę się ze mną spotykać a na SMS odpisuję mi że jestem dziwką. Przez niego jest mi smutno i czuję się jak d****** Całymi dniami siedzę w pokoju płaczę i mam myśli samobójcze, ale nie chce zrobić tego rodzicą. Narazie wie o tym moja 20 letnia siostra i 16 letnia przyjaciółka Natalia które potrafią mnie pocieszyć. Ale ja już sobie nie daję z tym rady. Co ja mam robić? Ostatnio jak go spotkałam w galerii i chciałam z nim pogadać odepchną mnie i się ze mnie śmiał z kolegami. Moja przyjaciółka Natalia go zaczęła wyzywać i chciał nas pobić ale ucieklysmy. Ja się go boję ostatnio cały czas mi grozi przes SMS i messengera. Boję się powiedzieć o tym rodzicą siostrze i komu kolwiek bo boję się że pójdą na policję a nie chce być dziwką i konfidentka pomocy co ja mam robić?

Gość gość
No to natrafilas na skrajego chama. Jezeli jeszcze raz Ci zagrozi, to idz na policje. Nie ukrywaj tego i pokaz odwage. Placz w domu CI nic nie pomoze.

Gość gość
nie jesteś żadną dziwką, to on jest kretynem i gówniarzem. Po co się nim przejmujesz|? takiego kogoś ci szkoda? chciałabyś życia z kimś, kto cię wyzywa, rani, wykorzystuje i naśmiewa się z ciebie? daj sobie z nim spokój, zablokuj go na fb, na telefonie itd. Jak będziesz go mijać, to udawaj, że go nie widzisz, traktuj go jak powietrze- tacy jak oni nie mogą takich rzeczy znieść. Lekceważ go, a to go najbardziej zaboli. I zapomnij o nim. Trudno, było minęło, a na przyszłość nie od razu idź z kimś do łóżka, dobrze, że w ciąży nie jesteś. Takich palantów jest dużo na świecie, dlatego trzeba porządnie selekcjonować facetów. I nie rób sobie krzywdy, dlaczego ma się jeszcze z tego cieszyć? poza tym pomyśl o tym, co by przeżyli twoi rodzice. Warto przez takiego gnojka? całe życie przed tobą, jeszcze będziesz mieć wielu facetów

Gość gość
Dokładnie zrób tak jak przedmowczyni Jesteś jeszcze młoda i poznasz nie jednego prostaka i chama w swoim życiu. Prawdziwi Mezczyni tak się nie zachowują - gl9qa do góry! I jedna rada, daj sobie na wstrzymanie z seksem w tym wieku, ja w tym wieku nie bylam tak naprawdę gotowa na seks. Fizycznie owszem ale emocjonalnie na pewno nie. Szanuj siebie

Gość gość
Czas przestac sie przejmowac gnojekm ktoremu chodzilo tylko o seks! Poblokuj go wszedzie gdzie sie da, na miescie udawaj ze go nie widzisz, lekcewaz go za kazdym razem, sprawiaj wrazenie osoby usmiechnietej, zadowolonej- nie Daj mu teh satysfakcji ze rozpaczasz po nim! Wrecz przeciwnie. Jesli jego koledzy beda Cie zaczepiac odpowiedz ze brzydzisz sie takimi wykorzystywaczami I gnojami jak on I ze masz juz go w d...e. Oni powtorza to jemu, bedzie zly ze juz na Tobie wrazenia nie robi, ze masz go gdzies. O to chodzi! Nie jestes d****** nie dalas mu po 3 dniach tylko po 3 miesiacach, to roznica, Wiec nie czuj sie tak. Postaraj sie odzyskac radosc zycia.

Gość gość
przeciez to prowo.

Gość gość
rodzicOM idiotko bez szkoly patolo d****o

Gość gość
To musiala byc tragedia w lozku :P

Gość gość
Hahahaha

Gość gość
Trzeba było gowniaro nóg nie rozkladac założył się z kolegami że cię przeleci i wygrał a ty durna teraz cierp w takim wieku to książki nie chłopaki

Gość gość
Słabe prowo :O

Gość gość
Przyczyną nie był sam seks, ja poszlam na 2 randce do lozka z facetem i bylismy razem 7 lat, przyczyna bylo to ze od poczatku sie w Tobie specjalnie nie zauroczyl i czy bys poszla z nim do lozka czy nie to i tak by Cie rzucil

Gość gość
trafilas na palanta