Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka683

makijaż permanentny Jest Pięknie Warszawa

Polecane posty

Gość milka683

Hej! Postanowiłam wybrac się na makijaż permanentny brwi, żeby je trochę podrasować- z natury mam bardzo rzadkie i jasne. Z kolei kosmetykami nie umiem stworzyć ładnego naturalnego efektu :( Wydaje mi się, że taki zabieg jest dla mnie idealny, ale zależy mi na delikatnym, subtelnym looku. Podpatrzyłam jak to wygląda w salonie Jest Pięknie https://www.facebook.com/makeup.makijaz.permanentny.warszawa/?fref=ts i myślę, że właśnie takiego czegoś potrzebuję. Ale może znajdą się tutaj panie korzystające z usług tego salonu i pochwalą się wrażeniami oraz tym, jak wygląda zabieg 'od kuchni'? Pozdrawiam!

Gość gość
wedlug mnie fajna opcja, zwlaszcza ze zbliza sie lato i to wygoda nie musieć się malowac :) gdzie znajduje sie ten salon? moze i ja na takie cos bym sie zapisala, bo akurat brwi to problemowa sprawa u mnie

Gość lidkape
Salon pani Dominiki jest na ulicy Wilczej 32 :) Skorzystałam niedawno z jej usług, bo mąż zafundowal mi taki zabieg na brwi :) Polecam- rewelacja, jestem już po ostatecznej korekcie i brwi są idealnie. Ładnie zarysowany naturalny kształt, wyglądają na gęste, fajnie dobrany kolor- pani Dominika mowila, ze to brwi ombre :)

Gość gość
w Jest pięknie zrobiłam sobie kreski na powiece i polecam, super sprawa. ja to niestety mam dwie lewe ręce do makijażu, a do robienia kresek brakuje mi nie tylko umiejętności, ale również czasu zwłaszcza gdy spieszę się do pracy lub by zawieźć dzieciaki do szkoly... a p. Kossakowska profesjonalnie wykonała zabieg, kreski już sie ładnie zagoiły i wyglądają perfekcyjnie- delikatne, symetryczne. Nie musze juz zbyt wiele kombinować z okiem, bo taki makijaz w zupelnosci wystarcza by je podkreslic.

Gość shazash
mówisz o jmicroblading? też się zastanawiałam bo mam cieniutkie, jasne brwi (rzęsy z resztą też;) ) -jestem blondynką i gdzieś w necie chyba na adamed expert czytałam że po zabiegu nie można zażywać aspiryny i ibuprofenu? prawda to?

Gość gość
jest pięknie to jedno z najlepszych miejsc w Warszawie jeśli chodzi o makijaż permanentny. Dominika, która tam pracuje nie dość że ma doświadczenie to jest jest po ASP i to widać w realizacjach bo wszystko jest idealnie dopracowane i dobrane indywidualnie do klientki, jej rysów, itp :)także tam możesz iść w ciemno

Gość Zyta Kopytko

Dziewczyny, a jak sie robi permanentny brwi, to te wloski swoje zostaja, czy lingeristka je wyrywa i jest tylko tatoo? I ile kosztuje ten makijaz u Dominiki z Jest pieknie?

nie no coś Ty nie wyrywa tylko ,,domalowywuje" kolejne 🙂 tak by ostatecznie uzyskać dany kształt 🙂 Wiadomo, że tu wybór metody jest bardzo ważny ale Dominika robi to bezbłędnie więc bez obaw 🙂 a jeśli chodzi o cene to najlepiej zadzwon i dopytaj o szczegóły bo to jest uzależnione m.in od metody właśnie.