Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smród potu starszej sąsiadki!

Polecane posty

Gość gość

Kiedy przejdzie klatką schodową smród jest nie do wytrzymania ;/ unosi się jeszcze długo po jej wejściu do mieszkania. Co robić?!

Gość gość
Ale z Ciebie pancia, weź przestań już robić z siebie takie paniisiowate nie wiem co

Gość gość
Huj tam ze smrodem mi sąsiad z góry zrzuca kupę na balkon i nic z tym zrobić nie mogę a następna kretynka po 21 mieszkanie odkurza jakby dnia miała mało

Gość gość123454
do mnie do sklepu przychodzi taka jedna kobieta, młoda ok 35 lat i też tak czuć potem od niej że szok :o zawsze jak wyjdzie to drzwi po niej otwieram, nie wiem jak można tego nie czuć.

Gość gość
dziś a z ciebie plebejko co jest? Konkubinat? Z tonu wypowiedzi tak wnioskuję.

Gość gość
To nie pot a raczej mocz bo w tym wieku kobiety maja problem z nietrzymaniem moczu .Co zrobić? Jedyna rada porozmawiać z sąsiadką , jesśli to ten problem to doradzić zakup tena slip (majtki ala pampersy ) pochłaniające zapach i wilgoć.

Gość gość
Znam taka lale 34 lata blond włosy umalowane paznokcie ALE tłuste włosy wiecznie pod paznokciami święta ziemia a smród masakra śmierdzi od niej starym skislym potem ale szpilki ubierze usta różowe tylko czy ona nosa nie ma :-( :-p wystac przy niej graniczy z cudem

Gość gość
19.24 nie konkubinat mam dziecko i męża ale ile to można sprzątać kogoś kupy z balkonu albo słychać po 21 hałasu za ścianą a jak moje dziecko placze około 17 to przylatuje Pani to uciszy to dziecko bo nam przeszkadza a mi to k***a nie może przeszkadzać odkurzanie po 21 i j****ie klapa od sedesu albo szyba od brodzika

Gość gość
dziś Dokładnie wiem o co chodzi, a co najśmieszniejsze często nawet inne osoby postronne wydaje się, że tego nie czują od innych, albo mam taki węch wyczulony :D

Gość gość
śmierdzący pot to jeden z objawów silnej nerwicy. Jest to bardzo uciążliwe. Jesteś poza domem i nagle "oblewa" cię fala potu i śmierdzisz.

Gość gość
A moja sąsiadka "wietrzy" swoje śmierdzące zatęchłe mieszkanie poprzez otwieranie drzwi na oścież. Cała klatka waniajet przez cały dzień. Za trudno jest okno w mieszkaniu otworzyć, bo jeszcze by ją, bidulkę, przewiało...

Gość gość
Czyli rozumiem mam jej na zająca kupić pieluchomajtki chłonne tak? xD Nie przypuszczałam że to może być mocz, ale masz może dużo racji że to właśnie on jest winowajcą :(

Stare niestety nie myją się (bo oszczędzają maniakalnie wodę, mają problemy z koordynacją ruchową, mają wannę i ciężko im tam wejść i wyjść lub po prostu im się nie chce). Taki los człowieka w podeszłym wieku. A w dodatku te wszystkie smrody z ciała starego człowieka śmierdzą intensywniej niż za młodu. Wszystkie narządy są już nadpsute i to potęguje odór moczu, potu, skóry. Jak zwrócisz uwagę to zwyzywa od ladacznic i ani myśli się umyć :D zapomnij i pogódź się z tym 🖐️

Gość gość
A ja mam 60+ codziennie myję się 2 razy. Używam dezodorantu i perfum. Tak że nie mówcie, że wszyscy starzy śmierdzą. Od spoconego czlowieka czuć pot, a od nieumytego śmierdzący, kilkudniowy pot i tu racja.

Gość gość
Najgorsze są orybiałe majty, niezmieniane staniki i nie mycie tyłka.

Gość gość
mojej koleżance rodzice kupili mieszkanie w dość fajnym bloku, a tam mieszka brudas i od niego z mieszkania smród jak ze śmietnika. Młody, a do tego pijak albo narkoman. Nic mu nie zrobi wspólnota mieszkaniowa, jego rodzice mu opłacają i zdowoleni, że go się pozbyli. Karaluchy od niego wyłażą, a firmy od dezynsekcji do mieszkania nie wpuści. Tam mieszkała staruszka i niektórym przeszkadzała, że w ogóle żyje. Jej rodzina ją zabrała, mieszkanie kupiła rodzina tego brudasa i teraz na pewno wszyscy są szczęśliwi, że tej babci tam nie ma. Mieszka ktoś normalny na blokach, znacie może? Sama hołota, albo roszczeniowi, wszystko im przeszkadza