Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mógłbym być z kobietą, która nie robi loda

Polecane posty

Gość gość

Nie wyobrażam sobie tego, ale na szczęście każda moja dotychczasowa kobieta nie dość, że z chęcią lizała, to i jeszcze połykała. Tak mnie naszło na rozmyślenia o tym, bo dzisiaj odwiedził mnie dobry kumpel, który się żali, że z żoną zna się od 7 lat, a ostatnio loda zrobiła mu chyba 6 lat temu. No i ogólnie w łożku jest podobno oziębła. Masakra, dobrze że ja na takie nie trafiam.

Gość gość
Masz racje. Ja tez nie moglbym z taka byc. Jak dobrze ze moja kobieta lubi to robic i robi to wspaniale. Oral to podstawa

Gość gość
Jesteś imbecylem autorze. Podstawą jest robienie również minetki tak jak i loda. Ja robię loda z połykiem lecz oboje dbamy dobrze o higienę intymną i dieta powoduje smaczny nektar u mnie gdzie spija mój mąż jak i ja połyka przy lodzie z przyjemnością. A ty dbasz egoisto tylko o własną dupę nie zaspakając swoją połówkę! !!

Gość gość
Do 0:51 - umiesz czytać, a może masz coś z głową nie tak? W którym ja miejscu napisałem, że nie zaspokajam w ten sposób mojej kobiety? Oczywiście, że to robię, bo też mi to sprawia przyjemność. Tak więc skończ z tymi epitetami w moją stronę, bo się po prostu koleżanko ośmieszasz.

Gość gość
Hmmm a może jest jakiś powód takiego stanu rzeczy. Może to kolega ma problem??