Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ten facet jest tragiczny?

Polecane posty

Gość gość

tak sie zastanawiam :( zakochał się we mnie chłopak, jest dla mnie mega miły dobry, codziennie gotuje mi obiady i traktuje jak księżniczkę... jest też inteligentny, aktualnie robi pilotaż więc za jakiś czas będzie pilotem... ale jest taki uległy;/ nie tylko wobec mnie, nawet jego koledzy go nie szanują, to serio chłopak o dobrym sercu ale daje się wszystkim wykorzystywać i nie ma zbyt silnego charakteru:( nie mam z kim pogadac wiec pisze tutaj...

Gość gość
to że jest uległy tobie ma pewną granicę, dla każdej osoby ta uległość jest różna, ma dobre serce to duży plus

Gość gość
Jest świetny, dlaczego go odrzucasz? Prawdopodobnie walczy o niebo po śmierci a ty go chcesz zdołować swoim ostrym podejsciem do życia

Gość gość
Nie jest tragiczny a ma p********e nie ze swojej winy. szkoda chłopaka, niech zapomni o kobietach bo go zniszczą prędzej czy później

Gość gość
bardzo go lubię, szanuję i nie chcę go skrzywdzić, tylko zastanawiam się czy z moim mocnym dominującym charakterem mogę stworzyć związek z kimś tam kompletnie odmiennym ode mnie, z facetem który jest na każde zawołanie... wiem że to brzmi idealnie ale w prawdziwym życiu czasami jest mega żałosne i daje mi do myślenia że to jednak nie facet dla mnie;/

Gość gość
może z czasem zmężnieje, skoro jest taką wartościową osobą to warto dać mu szansę i pomóc w umocnieniu swojego charakteru

Gość gość
Jesteście razem? Narzekasz tylko a nie jedna chciałaby takiego faceta, cóż docenisz dopiero gdy go stracisz

Gość gość
kobiety jednak chcą aby facet potrafił utemperować ich charakter, był silny i stanowczy... ale czy w prawdziwym życiu to się sprawdza?

Gość gość
również jestem uległy, bardziej "zdolny do poświęceń" ale tylko dla osób na których mi zależy i małego grona znajomych które pozostało "kolegach"

Gość gość
to chyba ja jestem beznadziejna, facet potrafi zrobić w domu wszystko, jest bardzo inteligentny, gotuje, sprząta.. a dla mnie jest mało męski i nie wiem czy przez taką głupotę nie odtrącę go:( nie jesteśmy razem, tzn ja się nie zdeklarowałam i uważam się za osobę wolą ale on traktuje mnie jak swoją dziewczynę, przedstawił znajomym, opowiada o mnie swojej rodzinie, teraz nawet chciał żebym przyjechała do niego na święta.... dlaczego kobiety ciągnie do facetów którzy źle je traktują a tych dobrych odtrącają?

Gość gość
dopóki atrakcyjne to bardzo pewne siebie że mogą mieć każdego

Gość gość
Taki typ jest najlepszy.

Gość gość
Skarb nie facet!, a Ty się dalej zastanawiaj...oj głupiutka. Weż sobie tego męskiego, niech Cię co dzień okłada dla relaksu, bo przecież to męskie jest...(ironia)Dobrze wychowany facet, szanuje, wspiera, a Ty dziury w całym szukasz?

Gość gość
Jako pilot bedzie mial duzo kobiet do wyb9ru oby wybral lepsza niz ty., bo partnerka ktora wypisuje na kafe ze facet jest zly bo jest ulegly jest idiotka..dla ciebie panowie w bramie

Gość gość
autorko przeczytałam, czy nie masz żadnych problemów z emocjami? czy przypadkiem coś nie jest na odwrót? dobrego chłopaka określiłaś "tragiczny", czy "dobry" twoim zdaniem , w rzeczywistości nie jest przypadkiem toksykiem?

Gość gość
Jako pilot bedzie sporo zarabiał, takze nie badz głupia I bierz go. Pozatym czesto nie bedzie go w domu, na romanse starczy ci czasu.

Gość gość
Hmm..... Pilot... Chciałabym pilota, systematycznie przeleciałby jak bym tylko zqpragneła

Gość gość
Facet nie jest tragiczny, pewnie wrażliwy do tego i uwierz mi że niejedna kobieta by takiego chciała. Hmm jest na każde zawołanie dlatego że ciebie kocha, ufa Tobie, Ty masz dominujący charakter, heh będzie udawał nieporadnego by Ciebie do łóżka zaciągnąć aż sama to zrobisz( moja siostra ma takiego męża i powiem Ci że jej zazdroszczę, bo nie słyszałam od niej by ją jakoś zranił. Ogólnie tworzą szczęśliwą rodzinkę z dwójka dzieci i trzecim w drodze