Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja dziewczyna obraża się kiedy odwołuję spotkanie

Polecane posty

Gość gość

Czasami mam zajęcia od 8 do 17 i umawiam się z nią że po zajęciach piszę że nie ma szansy żebym się z nią spotkał chyba że będziemy migli tylko razem poleżeć bo tak jestem zmęczony 8h na uczelni i szpitalu(lekarski). Ona jest wtedy zła bo nie chce ze mną leżeć tylko gdzieś wyjść. Odmawiam więc spotkanie i zaczynają się pretensje że ja nie chce się z nia spotykać itd, że to nie ma sensu bo nie umiem jej sprawić radości mimo że widzieliśmy się dwa dni wcześniej i dzień wcześniej. Co z tym zrobić to czasami ona nie rozumie że po zajęciach źle się czuję i nie mam siły na żadne spotkanie.

Gość gość
poszukać normalnej laski, a nie nabzdyczonej fochowatej kretynki

Gość gość
nie dotrzymujesz słowa, ona ci ufa?

Gość gość
nie mogę powiedzieć że nie dotrzymuję słowa, spotykamy się ponad 2,5 roku. Ja mam dużo zajęć, spotykam się z nia jak tylko mogę. Zaproponowałem że pójdę do niej bo źle się czuję i poleżymy razem. Ją to zdenerwowało bo powiedziała że cały dzień jest w domu i chciała gdzieś ze mną wyjsć, bo myślała że zaproszę ją na kolację a w tej sytuacji nie chce się ze mną spotkac. Naprawdę źle się czułem i po powrocie do domu połozyłem się spać i spałem do ósmej

Gość gość
ty się nie zdziw jak za 20 lat przy rozwodzie puści cię w skarpetkach to jest właśnie ten typ ale niektórzy faceci uwielbiają rolę jelenia

Gość gość
myślicie że tak właśnie to się skończy? Skąd taki pomysł że jest taka skoro ja nie ma żadnych pieniędzy a ona mi wszystko kupuje mimo że nie chce?

Gość gość
ona chyba nie jest taka