Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia z Wawy

kibel z półeczką czy bez

Polecane posty

Gość Kasia z Wawy

właśnie się urządzam w nowym mieszkaniu, jaki kibelek polecacie? u rodziców była półeczka, ale nie wiem czy to estetyczne oglądać każdorazowo swoją kupę :(

Gość gość
teraz z półeczką juz się chyba nie kupi, a jeśli nawet, to przeciez obrzydliwość. lezy i smierdzi

Gość gość
Oczywiście, że z półeczką! Problem w tym, że takich już prawie nie robią, a szkoda. Dużo łatwiej podziwia się swoje dzieło na białej, porcelitowej półeczce, niż w dole z wodą. Półeczki na tak! :)

Gość gość
Lepiej z poleczka, oczywiście trzeba wtedy uwazac w przypadku duzego stolca aby nie ubrudzic sobie pupy, ale jest tez druga strona medalu - nie przegapisz zadnej choroby, zauwazysz krew w stolcu czy robaki. A zdrowie ważniejsze jest chyba niz walory estetyczne

Gość gość
dlaczego więc producenci wycofali się z "półeczek" też jestem za, szczególnie ze względów zdrowotnych !

Gość gość
Bo spiskują przeciwko zdrowym jelitom i koneserom stolcowej estetyki :(

Gość gość
tylko półeczka, najgorsze co mnie może spotkać to ochlupanie d**y przez wodę z sedesu po wylądowaniu w niej kupy, FUJ

Gość gość
Klozety bez poleczki to pomyłka jakas. Kupa spada z wysokosci i zawsze nie dosc okropnego dzwieku plum to ochlapuje pupe