Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam bulimię i jestem w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, Mam ogromny problem i nie mam się komu wyżalić... Kilka dni temu, dowiedziałam się, że jestem w wczesnej ciaży. Nie potrafię sobie z tym poradzić. Mieszkam z chlopakiem, ale daleko od rodziny. Choruję na anoreksje i bulimie, cierpię na depresję, dużo się tnę i dużo piję więc w ogóle sobie nie radzę ze sobą a tu taka wiadomość - ciąża. Fakt z jednej strony cieszę się, że po tylu latach, zaburzen odżywiania jednak mogę być w ciaży ale.... Boje się cholernie przytyć, patrze i dotykam swoich kostek i już za nimi tęsknie, wyliczam kiedy będę mogła już pić i zabrać się też za ostre odchudzanie... Jaki ja dam dom dzidziusiowi? Skoro sa ogromne szanse u mnie deprechy poporodowej, jaka ja będę matka? Nie chcę by moje dziecko przechodziło przez to pieklo co ja... A ja chcę mieć spokój, chcę zapijać smutki, chcę być chuda.. Ja nie chcę żyć...

Gość gość
Masz teraz powód aby wziąć się w garść i zadbać o siebie i o swoje zdrowie. Masz dla kogo żyć- dla swojej dzidzi. Jej szczęście i zdrowie zależy teraz tylko od Ciebie. Walcz o Was ! Na pewno będziesz piękną i wspaniałą mamą ;) Gratuluje i trzymam za Ciebie kciuki.

Gość gość
trzymaj się! nie zakładaj od razu, że będzie źle, czasem dzidziuś leczy z depresji i nadaje zyciu sens. masz problemy emocjonalne i dostałaś nieoczekiwany prezent, doceń go. Pomodlę się za Was - Ciebie i dzidziusia :)

Gość gość
witam, przeczytałam Twój wpis i wpadlam na pomysł aby podzielić się z Tobą moim artykulem o pregoreksji - jest to anoreksja ciężarnych. Twoje objawy świadczą o tym że cierpisz na to schorzenie. Poczytaj o objawach, skutkach i koniecznie o leczeniu tego zaburzenia! szczerze zachęcam i pozdrawiam, a także życzę zdrowia! https://100club.pl/artykuly/Pregoreksja---anoreksja-ciezarnych,4577.html

Gość gość
a ja jestem glodny a niechce mi sie miesa rozmrazać i idu spac zeby rano wstac a,tak mi sie chce jesc:-( ;-)

Gość gość
Dziewczyno, za dużo myślisz i za dużo zakładasz negatywnie. Taj jak wyżej ktoś napisał, niech to dziecko będzie dla ciebie szansą i "kopem", zeby się pozbierać. Zmobilizuj się dla niego, bo ono jest uzaleznione tylko od ciebie. Lepszego powodu do motywacji nie mogłas dostać od losu, bo o siebie byś nigdy tak nie zawalczyła jak o te dziecko. A jak się urodzi i poczujesz miłość, to sama się zdziwisz jak będziesz silna :) Głowa do góry i odżywiaj sie zdrowo.