Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet bez samochodu i pracy

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie do was poznałam faceta ma 26 lat jeszcze studiuje kończy mgr nie ma samochodu ani pracy i mieszka z mamą w starej kamienicy. Czy dalibyście takiemu szansę?

Gość gość
Milosc francuska,romantyczna? Po co c****eniadze? a ty Czym mu zaplacisz jak bedzie cie na rekach nosil?

Gość gość
Nie dalabym szansy, nawet bym nie rozważala

Gość ciocia_dobra_rada_007
oczywiście, ale jeśli się nad tym zastanawiasz, to znaczy że Ci na nim nie zależy, więc odpuść :)

Gość gość
A jakie ma perspektywy na pracę po tych studiach? Bo jeśli jedyne, co kiedykolwiek będzie miał do zaoferowania to kąt u mamy, to na założenie rodziny nie masz z takim szans. No, chyba że chcesz zostać kotarianką. Kiedy poznałam mojego męża, ja byłam rok po studiach i dopiero na początku drogi zawodowej, a on był na ostatnim roku. Oczywiście, żadne z nas nie miało wtedy dużo pieniędzy, ale dobre zawody i możliwości podjęcia dobrej pracy. Wszystkiego dorobiliśmy się razem i nie musiałam go za sobą ciągnąć w górę, bo jest ambitny i pracowity. Tak więc nie żałuję, że poleciałam na "gołodoopca" , ale nie wiem, jak w twoim przypadku. Musiałabyś go lepiej poznać i zobaczyć, czy rokuje na partnera, czy będziesz miała duże dziecko, które wciąż trzeba będzie prowadzić za rękę.

Gość gość
Skad pomysl ze ktos chce z wami rodzine zakldac?Was to mozna przeruhać i wyrzucić na smietnik a nie zakładać z wami rodzine.

Gość gość
Ty nawet nikogo nie "przeroochasz", nieudaczniku.

Gość gość
jest na 5 roku elektrotechniki

Gość gość
Ile razy jeszcze będzieszybciej zakładać ten sam temat?????

Gość gość
elektrotechnika to chyba przyszłościowy kierunek. Ale swoją drogą co się porobiło z tymi ludźmi, uzależniają wszystko od kasy, możliwości pracy itp. Miłość już się nie liczy. No i jeszcze ten samochód. Boże co za świat.