Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co robic, zaczynam łysieć

Polecane posty

Gość gość

Czy mając 32 lata to normalne że łysieje ?

Gość gość
może źle się odżywiasz do tego masz zbyt wiele stresu, to częste powody wypadania włosów. zastanów sie nad tym, ja miałam podobnie, zmieniłam dietę zaczęłam bardziej o siebie dbać i sytuację opanowałam. Do tego warto dbać o włosy również z zewnątrz, nie narażaj ich na mocne uszkodzenia mechaniczne bo to ****ardzo osłabia, w internecie jest masa rad, możesz wejsc chociażby na profil "anwen" dziewczyna prowadzi blog "o włosach" tam znajdziesz również pare ciekawostek - powodzenia! I bez nerw :)

Gość gość
jesteś dziewczyną czy facetem?

Gość gość
dziewczyną, ale to nie zmienia faktu, że jeśli jesteś mężczyzną zdrowa dieta tu dużo wskóra. Organizmu nie oszukasz, aby poprawnie funkcjonował MUSISZ dostarczać mu odpowiednich składników, sam z siebie ich nie wyprodukuje

Gość gość
I tak zdechniesz wiec to czy masz wlosy czy nie nie ma absolutnie zadnego znaczenia :)

Gość gość
zamiast hejtem, gościu może dla odmiany jakąś inteligencja byś się wykazał? Bo co, piszesz anonimowo to kozak? Przez takie ' bystre inaczej' osoby jak ty, ten internet i fora schodzą na psy... No tak bo MYŚLEĆ JEST CIĘŻEJ niż walnąć czymkolwiek i się cieszyć sam do siebie, heh...

Gość gość
Pewnie wiec zryj kal lecacy z doopy kumpla buahaha

Gość gość
nic sobą nie reprezentujesz, żal mi Ciebie, naprawdę.

Gość gość
Sprzedam tanio Alpicort E. NOWY, nieotwierany. Zużyłam jedno opakowanie, kuracja wcześniej dobiegła końca, a byłam zaopatrzona w dwa opakowania. Jedno całe zostało. Zapłaciłam za niego w aptece 70zł, sprzedam za 40zł. Proszę pisać pod adres Lotos-79@wp.pl