Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalujacyspowiadaj

Moja szczera spowiedz

Polecane posty

Gość zalujacyspowiadaj

Ja: Calowalem panne w Usta Ks. Alez chlopie to rozpusta calowac panne w Usta Ja. Prosze ksiedza troche nizej. Ks. Alez chlopie toz ty Fryc calowales panne w cyc. Ja. Prosze ksiedza troche nizej. Ks. Alez chlopie to wystepek calowales panne w pepek. Ja. Prosze ksiedza troche nizej. Ks. Az ty marny pylek, calowales panne w tylek. Ja. bijac sie w piersi, niechaj bede potepiony calowalem z drugiej strony. Ks. zadal pokute i rozgrzeszenie.

Gość gość
Mnie kiedys ksiadz zadal pokute i kazal wzbudzic zal za grzechy. to zalowalem ze wiecej nie grzeszylem.

Gość gość
A jaką pokutą dostałeś?

Gość gość
w piosence była jeszcze taka wersja ja: jeszcze niżej proszę księdza ks: ależ chłopcze bo cię gwiznę ja: całowałem dziewczę w pizdę

Gość gość
Pokuta: calowac z tylniej strony.

Gość gość
proszę księdza,pięć lat u spowiedzi nie byłam,wie ksiądz,kościołów w świecie wiele ewangelickich jest a ja chrześcijanka,grzechów ciężkich nie mam bo nikogo nie zabiłam,jedynie powszechne,znaczy się życiowe, - to powiedz mi czy wspólżyłaś w tym czasie no wie ksiądz by z przyszłym mężem się dopasować, to nie powiem że nie, -co przez to mam rozumieć,odpowiada ksiądz to nie raz proszę księdza, bo to z namiętności było i wie ksiądz wcale się tego wstydzę,bo mam to co chciałam -ale wiesz że przed ślubem jest to grzechem, to chyba ksiądz tak myśli,ja jestem innego zdania chyba przed ślubem warto spróbować niż po ślubie szybko się rozstać,choć nie powiem ślub już wzięłam cywilny bo wie ksziądz, Państwo to jak kościół rozwód daje albo separację,a ja rozwodu nie biorę jedynie grzech swoje wyznaję,czy da mi ksiądz rozgrzeszenie -wiele zgrzeszyłaś kobieto,przyjdź do mnie później ale po,co ?,proszę księdza jak teraz nie dasz mi rozgrzeszenia to powiedz czy za pieniądze chcesz je dać,że mówisz bym przyszła potem,a potem to nogi śmierdzą tak że proszę księdza,już podziękuję choć się czerwienię,jakbym nie wiem jakie grzechy miała by mnie tak trzymać całą godzinę bez rozgrzeszenia to dziękuję księdzu,choć jestem chrześcijanka tak to jest moja sprawa z kim idę do łóżka a ksiądz sam,po kontach się szlaja - Bóg zapłać

Gość gość
Tez tak pojde!