Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja dziewczyna obraża się kiedy odwołuję spotkanie

Polecane posty

Gość gość

Czasami mam zajęcia od 8 do 17 i umawiam się z nią że po zajęciach piszę że nie ma szansy żebym się z nią spotkał chyba że będziemy migli tylko razem poleżeć bo tak jestem zmęczony 8h na uczelni i szpitalu(lekarski). Ona jest wtedy zła bo nie chce ze mną leżeć tylko gdzieś wyjść. Odmawiam więc spotkanie i zaczynają się pretensje że ja nie chce się z nia spotykać itd, że to nie ma sensu bo nie umiem jej sprawić radości mimo że widzieliśmy się dwa dni wcześniej i dzień wcześniej. Co z tym zrobić to czasami ona nie rozumie że po zajęciach źle się czuję i nie mam siły na żadne spotkanie.

Gość gość
o k****a ale wampir energetyczny, ja bym ją pogonił w długą idiotke

Jest infantylna. Co innego jakbyście się widywali raz na tydzień i to z łaską - tego żaden człowiek by nie wytrzymał i miałby pretensje. Długo jesteście razem? Od początku taka była?

Gość gość
Kazdy kij ma dwa końce i pewnie z perspektywy twojej dziewczyny sprawa wygląda calkowicie inaczej a. Ty robisz siebie ofiare na kafe zeby sie podbudowac ze wcale nie jestes takim nudziarzem jakim jestes :) jak dla mnie laska ma racje panie wiecznie zmeczony ^^