Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przy infekcji zęba mogą wyjść podwyzszone

Polecane posty

Gość gość

leukocyty w moczu? Jestem w 9 miesiącu ciąży, ostatnie dwa badania moczu wykryły leukocyty w moczu, wczesniej jeszcze bialo i polozna wyslala do analizy i nie wyszło nic niepokojącego, ale myślę że badali pod kątem np.infekcji układu moczowego. I tak mi przeszło przez myśl czy to może być od zęba bo ostatnio pobolewa mnie popsuta osemka

Gość gość
Chyba tak, w końcu to stan zapalny

Gość gość
Leukocyty w moczu i białko to chyba coś z nerkami nie halo..

Gość gość
16:35 no właśnie to wychodzi mi na paskach a jak wysyłają do laboratorium to wyniki są ok..czyli nerki są ok.

Gość gość
Nie jestem lekarzem, ale jak ja mialam 8 usuwana i suchy zebodol to mowili, ze crp i leukocyty w krwi moga wyjsc wiec te badania beda niewiarygodne (nie bulam w ciąży akurar) O moczu nie bylo mowy. Upewnij sie lekarza

Gość gość
Nie panikuj, jak wysłała do analizy i ok to czym się denerwujesz?

Gość gość
Nie panikuje, powiedziała ze lekarz by do mnie dzwonił gdy wyszła jakaś infekcja. Tak poprostu pomyslalam ze skoro to wychodzi a nic się nie dzieje to ze może to faktycznie od zeba

Gość gość
we krwi leukocyty przy inf. zeba tak, ale nie w moczu...w moczu to albo cewka, albo pecherz, albo nerki...albo po prostu przy sikaniu do pojemniczka zle sie podmylas...+ do pojemnika zawsze nalezy lapac "siki" ze srodkowego strumienia bo...to co u ujscia cewki, moze pokazac bledny wynik....ale jezeli nic Cie nie boli, nie masz parcia na pecherz i nie piecze, to nie ma o co sie martwic:)