Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

masturbacja w bardzo młodym wieku

Polecane posty

Gość gość

jestem jeszcze bardzo młoda mam 13 lat, niedawno dostałam dopiero pierwszą miesiączkę ale już odkryłam masturbację. Robię to sama i dotykam tylko się od zewnątrz. Gdy się tak pobudzam jest mi bardzo przyjemnie tak, że aż tracę tchu, mam drgawki nóg i czuję, coś wyjątkowego i robię się tam mokra ze śluzu. Potem jest jeszcze przyjemne pulsowanie w całym ciele jakiś czas.To chyba jest orgazm? Nie wiem, bo nie mam doświadczenia. Robię tak sobie dwa czasami trzy razy w tygodniu. Nikomu o tym nie mówię ani rodzicom ani koleżankom. Chłopaka nie mam, zresztą z chłopakami nic nie zamierzam jeszcze robić. Boję się czy to, że się tak pobudzam w młodym wieku to jest dobrze, czy nie zaszkodzę sobie w czymś? Poza tym dobrze się uczę, jestem normalną nastolatką ale po prostu mam obawy czy mogą tak robić, ale niestety jak to odkryłam to co jakiś czas źle się czuję jak sobie tego nie zrobię. Poradźcie mi czy tak mogę, w książkach piszą, że to nic złego i można ale ja też jestem religijna jak cała moja rodzina i wiem, że to grzech

Gość gość
Normalne, tez to robilam bardzo wczesnie i w niczym mi to nie zaszkodzilo.