Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Masełkoooł

Zakochał się we mnie dziwny chłopak pomocy

Polecane posty

Od początku roku staram się zrobić tak, żeby nikt się we mnie nie kochał, tj. nie myję się, ciąglę chodzę w tym samym, nawet jednego chłopaka pocięłam nożem, żeby mnie zostawił (nie zostawił), ale ciągle ktoś się we mnie zakochuje co ja robię nie tak?? Teraz taki jeden, dziwny i w dodatku młodszy o rok, który zachowuje się jak dziecko. On mi o tym nie powiedział, ale ciągle o mnie mówi swoim kolegom itd... Nie wiem, jak ich wszystkich uświadomić, że jestem aseksualna :( POMOCY

Gość gość
nie myję się x Chodzisz smierdzaca specjalnie,zeby odstraszyc chlopakow ? :D

Gość gość
Ja tez nie chce zadnego faceta,ale dbam o siebie-dla siebie.A jesli jakis jest zainteresowany,to daje mu wyraznie do zrozumienia,ze go nie chce i tyle.

Daję mu do zrozumienia, że go nie lubię, ba, mówię mu to w twarz, ale on dalej się na mnie gapi ;// Tak, próbuję ich odstraszać, ale to nic nie daje, oni nawet mnie nie znają, ja jakaś piękna nie jestem więc nie wiem, co robić...

Gość gość
A może to Twój smród ich przyciąga? A tak serio to patrzą na Ciebie jak na dziwadlo, skoro się nie myjesz i chodzisz w jednych ciuchach. Może sobie beke robią, wyglupiaja a Ty sobie wkrecasz, że tak na Ciebie lecą.

Gość gość
To powiedz mu,zeby spierda/lal,ze rzygasz na jego widok..a jak nie poskutkuje to go moze postrasz ?

Gość gość
To chyba prowo...