Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 centymetry w bicepsie

Brzydzi mnie ten wstrętny sex pragnę białego związku z religijną dziewicą

Polecane posty

Problem w tym że tskuch już nie ma...

Gość gość
ale Bóg nakazał ludziom się rozmnażać, jak masz zamiar to robić w białym związku? :) chcesz łamać przykazania Boże? :D

Chce czegoś więcej niż zwierzece odruchy i fizjologia,nie wolno mi?To musi być wyjątkowa duchowa więź.

Gość gość
ale seks jest dopełnieniem pięknej duchowej więzi :) Poza tym to Bóg go wymyślił ;3

Najpierw miłość a reszta może poczekać i to długo.Wartosciowa kobieta to zrozumie.

Gość gość
wartościowa kobieta też ma potrzeby Ty jesteś po prostu aseksualny i dorabiasz do tego ideologię. Pomyśl o tych wszystkich tradycyjnych, chrześcijańskich małżeństwach, w których obydwoje małżonków czekało z seksem do ślubu. Mają czasem po piątce dzieci. Z powietrza się one nie biorą :) Uważasz, że grzeszą?

Gość gość
Co za debil.

Nie jestem aseksualny.Po prostu kobieta "wyzwolona seksualnie" nie pasuje do mojego wyobrażenia kobiety,która ma być wstrzemięźliwa,spokojna i wierna. Małżonkowie nie grzeszą,nie są przecież randomowymi zbokami kopulujacymi w dyskotekowej toalecie.Nie rozumiesz mnie.

Gość gość
Nie będziesz miał żadnej miłości prawiczku. Chce mieć dziewczyne to będą twoje ostatnie słowa prawiczku.

Gość gość
"Mąż niechaj oddaje żonie, co jej się należy, podobnie i żona mężowi. Nie żona rozporządza własnym ciałem, lecz mąż; podobnie nie mąż rozporządza własnym ciałem, lecz żona. Nie strońcie od współżycia z sobą, chyba za wspólną zgodą do pewnego czasu, aby oddać się modlitwie, a potem znowu podejmujcie współżycie, aby was szatan nie kusił z powodu niepowściągliwości waszej. A to, co mówię, jest zaleceniem, a nie rozkazem." (1 Kor 7,3-6 BW)