Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochalem sie w kolezance z pracy

Polecane posty

Gość gość

Ja mam dziewczynę układaliśmy razem zycie ,mieszkamy razem .A ja sie zauroczyłem w koleżance z pracy .Ciagle o niej myślę ,to mnie wykańcza kocham ja.

Gość gość
Długo jesteś z dziewczyną?

Gość gość
Wziąłem urlop ale nic nie mogę robić tylko cały czas myślę o niej .To jest chore.

Gość gość
jesli myslisz o innej to twój związek z dziewczyną przemyśl

Gość gość
Myślę, że jej nie kochasz, tej koleżanki z pracy, a to tylko zauroczenie, które wzięło się pewnie stąd, że do Waszego związku wkradłasię rutyna. Pomyśl sobie, że z tą koleżanką byłoby prawdopodobnie jak z Twoją obecną dziewczyną kiedyś - super emocje, a po czasie to samo. Byłbyś w stanie zrezygnować z Waszego wspólnego życia, nie widując jej codziennie? Pomyśl, oceń na spokojnie. Zauroczenie, choćby wydawało się najsilniejsze jakie dotąd przeżywałeś, jest tylko chwilowym stanem, a miłość to nie tylko motyle w brzuchu czy gdzieś tam. Chciałbyś, żeby Twoja dziewczyna kiedyś ułożyła sobie życie z kimś innym? Wyobraz sobie taką sytuację :) Trzymam kciuki za Wasz związek :)

Gość gość
jestem 10 lat w związku, mam dzieci , a kocham inną. Jeśli ją kochasz- nie ma co myśleć, idż za głosem serca.

Gość gość
A koleżanka kogoś ma?

Gość gość
Najlepsze ze one sie od siebie różnią kolezanka z pracy wesoła wariatka uwielbiam ja

Gość gość
Jest w nieszczęśliwym wiązki teraz w separacji jej maz to dran

Gość gość
Idź za głosem serca, życie jest zbyt krótkie żeby się kierować tylko rozumem, może będzie ułożone ale za to nuuuudne. Wdaj się w romans, ciesz się życiem, zobaczysz ileż to emocji, baw się.

Gość gość
Jeśli nie macie jeszcze dzieci, ślubu, to nic straconego. Musisz sam wybrać na której ci bardziej zależy. Czy z obecną patrnerką łączy cię wielka miłość, czy niekoniecznie? Czasami w związek wkrada się rutyna, nuda, jednak trzeba zadać sobie pytanie, czy potrafiłbyś żyć bez niej. Najlepszym wyjściem byłoby na twoim miejscu odciąć się od obu kobiet i przemyśleć na której bardziej ci zależy. Jesli to stan zauroczenia koleżanką, to niedługo ci przejdzie i bedziesz załował.

Gość gość
popieram wypowiedz z godziny 19:22